Bianca Drăgușanu, GOALĂ într-o cadă plină de petale de trandafiri. Imaginea care a încins internetul de Valentine's Day /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Bianca Drăgușanu a încins temperatura din termometre cu ultima ei apariție pe rețelele de socializare. Vedeta s-a pozat goală în cadă. 

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai incendiare apariții din România. Se bucură de un trup de zeiță și de o frumusețe aparte și nu se sfiește să apară pe rețelele de socializare în cele mai provocatoare ipostaze. Cu ocazia zilei de Valentine's Day, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de iubitul afacerist, Gabi Bădălău cu un buchet mare de trandafiri și o cadă plină cu petale. 


Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține și s-a pozat goală printre petalele roșii de trandafiri, care îi acoperau foarte bine părțile intime. 

 

 


Bianca Drăgușanu spune că de când s-a cunoscut pe Gabi Bădălău viața ei este toată doar un Valentine's Day. Blondina spune că atunci când viața ei nu va mai fi înconjurată doar de iubire, toată lumea va fi acest lucru. 


„La mine anul trecut și până acum anul ăsta Valentine's Day, poate nu a fost în fiecare zi că aș exagera, dar săptămânal și lunar a fost Valentine's Day. Când nu o să mai fie Valentine's Day în viața mea o să știe toată lumea. 


Dacă viața mea nu ar fi fost ca un Valentine's Day măcar săptămânal sau lunar nu aș mai fi fost în ecuația în care sunt acum. Și când o să dispară Valentine's Day din viața mea o să știe toată lumea.


Valentine's Day, din punctul meu de vedere, este ce punem pe Instagram pentru social media. Este doar un fake, să arătăm și să ne dăm mari”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spectacola. 


Bianca Drăgușanu, TRUCUL Feng-shui care a îmbogățit-o: „Culoarea portofelului contează foarte mult ”


„Culoarea portofelului contează foarte mult și trebuie studiată, pentru că în fiecare an se schimbă culoarea portofelului. Acum câțiva ani am avut un portofel roșu, foarte mulți bani, dar cum veneau așa se duceau, pentru că roșu arde. Trebuie o culoare care să ni se potrivească ca și zodie, ca și caracter și senină. Nu o culoare de pământ, dar niciodată roșu", a spus Bianca Drăgușanu, potrivit SpyNews. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel