Bianca Drăgușanu, fără haine și fără inhibiții. Diva s-a fotografiat goală în cadă și a încins internetul

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu a ridicat temperatura din termometre cu ultimele ipostaze în care s-a lăsat admirată. 

Frumoasa Bianca Drăgușanu se află în plin scandal cu fostul soț, dar nu uită să fie femeie și să se răsfețe. Diva le-a făcut o surpriză de proporții fanilor de pe Instagram, blodina s-a pozat goală în cadă. Fără ca măcar să fie acoperită de spumă, Bianca a lăsat tot la vedere spre deliciul internauților. 


Bianca se declară o femeie singură și independentă chiar dacă numeroși bărbați îi fac curte. Blondina a reușit să își creeze propriul brand de haine, iar femeile îi adoră ținutele și rochiile. Tocmai de aceea, Bianca nu ezită niciodată să se laude cu reușitele ei de până acum. 

 

 

„Ca fapt divers, până la 39 de ani am adunat destul de multe lucruri materiale, pentru că înafară de orice, mă duce capul. (...) Dacă vrei, vorbesc despre mine la infinit, fac și monolog sau stau și povestim două săptămâni încontinuu numai despre mine, despre afacerile mele, despre business-ul meu, despre pantofii mei”, a declarat Bianca la ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.


Chiar dacă de-a lungul vieții, Bianca Drăgușanu a reușit să strângă destule lucruri materiale, se pare că pentru ea familie și prietenii sunt averea cea mai de preț. 


Pantofii sunt a 400-a pereche de stiletto pe care-i am. Am 400 de stiletto, vreo 200 de sandale și vreo 150 de perechi de cizme și nenumărate, îți spun așa după ochi. Am ceasuri multe, dar ce contează? Nu măsurăm fericirea în lucruri materiale, fericirea se măsoară în lucrurile sufletești. Fericirea mea sunt ei: familia mea, copilul meu, prietenii mei apropiați care sunt puțini la număr”, a adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel