Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată. Când ar urma să nască vedeta

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu ar urma să devină mămică pentru a doua oară. 

Bianca Drăgușanu șochează din nou showbizul românesc. Potrivit spynews.ro, vedeta ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău, iar cei doi urmează sa devină părinți. Se pare că Bianca Drăgușanu este însărcinată în două luni și urmează să nască în preajma sărbătorilor de iarnă.  Potrivit informațiilor, blondina ar fi trecut de mai multe ori pragul unei clinici cunoscute din Pipera, pentru a se asigura că totul decurge normal. 

Momentan, cei doi nu au făcut declarații cu privire la acest subiect. 

Bianca Drăgușanu: „Nu știu care este statusul relației mele”

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show, de pe Kanal D, unde a dezvăluit care este statusul ei sentimental, în prezent. Aceasta a uimit publicul când a declarat faptul că se gândește să îi mai dea o șansă fostului ei partener, chiar dacă apăruseră diverse speculații, cum că acesta ar fi înșelat-o.

"Nu știu care este statusul relației mele. Se încearcă să mi se ofere niște explicații. Eu am avut o relație de un an și jumătate cu un personaj, despre care eu am evitat să vorbesc, din mai multe motive. Cu toate că, atunci când intri într-o poveste de dragoste, nu ai motive să o ascunzi. Dar, din cauza experiențelor pe care le-am avut în viață, mi-am dat seama că, cu cât începi să îți expui mai puțin viața personală, cu atât e mai bine. Unul dintre motive este ăsta pentru care sunt azi aici și eu trebuie să dau niște explicații în numele cuiva, ca să înțeleagă lumea.", a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii.

"Eu în momentul ăsta ascult niște explicații și sună așa: Nu s-a întâmplat nimic, nu era nimic"

"Până acum, eu am fost în relații despre care am vorbit și care s-au finalizat. Timpul mi-a dovedit că nimic nu este pentru totdeauna, nici măcar iubirea. Atunci, mi se pare aiurea să vin să povestesc niște lucruri care nu vor mai fi la fel. E totul imprevizibil. Nu știu în ce stadiu sunt cu relația acum, dacă o să continui, dacă nu. Eu în momentul ăsta ascult niște explicații și sună așa: "Nu s-a întâmplat nimic, nu era nimic". Nu sunt genul de femeie care să accepte compromisuri și nu am niciun motiv pentru care ar trebui să fac asta, să accept un bărbat care nu mă poate face să mă simt regină, așa cum vreau eu. Eu vreau să fiu acea femeie apreciată, iubită. Eu sunt o persoană dificilă, dar sunt o persoană foarte fidelă. Nu am nici măcar prietenii, ieșiri, îmi respect foarte mult partenerul.", a continuat blondina.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 mai 2022, 16:05 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience