Bianca Drăgușanu este ÎNDRĂGOSTITĂ până peste cap de Gabi Bădălău. Nu poate sta nici măcar o zi departe de el

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu îi face zilnic declarații de dragoste lui Gabi Bădălău. Cum reacționează blondina când își vede iubitul?

Chiar dacă au dat de înțeles că relația lor a ajuns la final, ba mai mult Bianca Drăgușanu l-a șters de pe rețelele de socializare pe Gabi Bădălău, iată cu lucrurile stau cu totul și totul diferit între cei doi. Bianca Drăgușanu îi face zilnic declarații de iubire pe Instagram fiului de milionar și pare îndrăgostită până peste cap. Chiar dacă începutul relației lor a fost mai dificil, iată că lucrurile s-au așezat în sfârșit, iar fanii abia așteaptă să o vadă din nou pe vedetă în rochia de mireasă. 


Bianca Drăgușanu dă frâu liber sentimentelor pentru Gabi Bădălău pe Instagram 


Frumoasa blondină a postat pe InstaStory un fragment dintr-un desene animat în care două animăluțe se îmbrățișează cu foc. Diva a pus la descriere: „Când nu ți-ai mai văzut iubitul de o zi”, semn că iubirea dintre ea și Gabi Bădălău este atât de puternică încât nu pot sta despărțiți nici măcar o zi. Bianca Drăgușanu l-a și etichetat pe Gabi Bădălău, în cazul în care fanii nu s-ar fi prins că dedicația este pentru el. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 26 Martie 2021, 22:54 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience