Bianca Drăgușanu este din nou o femeie liberă. Gabi Bădălău a fost surprins în prezența altor domnișoare

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-ar fi despărțit. Ce i-a dat de gol pe cei doi?

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ar fi ajuns la final. Afaceristul ar fi petrecut noaptea trecută în compania unor altor domnișoare, într-un club de fițe din Capitală, potrivit cancan.ro. Gabi Bădălău ar fi fost surprins în ipostaze tandre cu 4 fete sexy, în timp ce Bianca Drăgușanu făcea acuzații dure despre drama prin care a trecut din cauza fostului soț, Alex Bodi. 


Blondina se plângea că a fost agresată fizic și le arăta urmăritorilor de pe Instagram, fotografii din acea perioadă. Chiar vedeta a declarat noaptea trecută că este o femei singură și independentă. Chiar dacă blondina avea planuri mari alături de Gabi Bădălău, se pare că acesta ar fi plecat din club însoțit de cele 4 domnișoare cu care a dansat și s-a îmbrățișat toată noaptea. 


„Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că, de la căldură, se strică”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul ei de Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel