Bianca Drăgușanu, dezvăluiri inedite despre relația amoroasă cu Cătălin Botezatu: ''Ne-am iubit și ne-am folosit unul pe celălalt”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu, sursa instagram/ colaj foto

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre relația cu Cătălin Botezatu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste.

Bianca Drăgușanu a trecut prin momente grele în copilărie din cauza problemelor financiare. După divorțul părinților, blondina a decis să rămână alături de tatăl ei. La vârsta de 18 ani, frumoasa blondină s-a decis să își schimbe viața, motiv pentru care a decis să se mute la București. Acolo, Bianca Drăgușanu a mers la un casting organizat de Cătălin Botezatu, iar iar creatorul de modă a pus imediat ochii pe ea.

Ulterior, cei doi au ajunsă să fie împreună și au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc.

Recent, Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul unui podcast, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Cătălin Botezatu. Blondina a mărturisit că s-au folosit unul de celălalt, dar cu toate astea au trăit o poveste de dragoste ca în filme.

 

„Eu nu am venit cu trenul la Bucuresti. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să stralucesc și prima oprire a fost la un casting, iar Catalin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am știut să mă impun. Aș spune că ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca si cum noi nu știam. A fost o chestie nespusă. Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el”, a mai declarat vedeta în cadrul emisiunii moderată de Mihai Ghiță.

 

 

Ce spune Cătălin Botezatu despre relația cu Bianca Drăgușanu

 

În urmă cu mai mult timp, în presa mondenă se scria mult despre cuplul Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu, ba mai mult, la un moment dat se zvonea că cei doi ar putea să se căsătorească. Dar cum planurile de acasă nu se pupă cu cele din târg, nici relația dintre cei doi nu a fost una de durată. Cu toate astea, între cei doi au existat sentimente puternice, care nu au dispărut nici în ziua de azi.

Când vine vorba despre Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă. Mai mult decât atât, creatorul de modă a recunoscut în nenumărate rânduri că o iubește pe blondină și rămâne o femeie specială în viața lui.

”Bianca m-a marcat, o iubesc, dar acum ne iubim platonic. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații.

Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel