Bianca Drăgușanu, despre greșelile din trecut. Care este cel mai mare regret al iubitei lui Gabi Bădălău

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu face dezvăluiri despre trecutul ei amoros și despre greșelile pe care le-a făcut în fostele relații. 

Chiar dacă pe plan profesional se bucură de un real succes, în ceea ce privește viața amoroasă, Bianca Drăgușanu nu a fost la fel de norocoasă. Blondina a avut parte doar de relații tumultoase care nu s-au sfârșit deloc bine. Ce spune frumoasa blondină despre bărbații din viața ei. 


„Povestea reală a vieții mele a început cu nașterea Sofiei, până atunci au mai fost niște experiențe, unele dintre ele neplăcute, de care am scăpat. M-am mai maturizat și mi-am dat seama că dacă un câine sîl ții în lesă fuge de nu mai știe drumul înapoi. Nu știu cum se întâmplă că toți s-au întors. Le-am dat drumul din lesă și au venit înapoi”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.


Cel mai mare regret al Biancăi Drăgușanu este că a făcut multe lucruri pe care nu le voia și a acceptat anumite situații deși nu își dorea. Blondina spune că de multe ori ar fi trebuit să aibă puterea de a spune „NU”, dar afirmă că din fiecare greșeală a reușit să învețe ceva. 


„Ca orice om am și eu regretele mele. Sunt multe lucruri pe care îmi pare rău că le-am făcut sau le-am acceptat, dar nu mai pot da timpul înapoi. Încerc sa fiu un om mai bun, să învăț din greșelile mele și să nu le repet, că despre asta este vorba. Dar am și eu anumite regrete, dar le consider experiențe și învățături de minte. Trebuia să mă retrag mult mai devreme și dacă aveam puterea să spun “Nu” și să fie clar și să nu mă mai las convinsă de nicio circumstanță, cu siguranță, lucrurile erau mult în favoarea mea, de mult. Nu am avut puterea la momentul potrivit să mă retrag dintr-o situație în care nu aveam ce să caut”, a mai adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel