Bianca Drăgușanu, declarații șocante după ce și-a pus viața în pericol, în urma scandalului cu Alex Bodi: "A început să mă înjure"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea și a făcut dezvăluiri uluitoare după ce și-a pus viața în pericol, în urma scandalului cu Alex Bodi.

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ia amploare pe zi ce trece. În urmă cu câteva zile Bianca Drăgușanu a făcut o serie de declarații șocante despre fostul ei soț și despre bătăile încasate de la acesta. Mai mult decât atât, aceasta le-a arătat tuturor fotografii de necrezut cu ea plină de vânătăi și răni.

Recent, omul de afaceri a făcut public un filmuleț în care Bianca Drăgușanu mergea pe mijlocul străzii. Alex Bodi încearcă să se apere în urma acuzațiilor aduse de fosta soție la adresa lui, astfel că pe zi ce trece scoate la iveală tot mai multe filmulețe compromițătoare cu Bianca Drăgușanu. Deși susține că nu își dorește să intre în conflicte, omul de afaceri face aceste gesturi pentru a se apăra. Așadar, acesta a decis să trimită jurnaliștilor un filmuleț în care Bianca Drăgușanu își risca viața, în toiul nopții.

În filmulețul respectiv, Bianca Drăgușanu apare extrem de nervoasă și debusolată, semn că între cei doi se iscase o ceartă destul de mare. Blondina nu a ținut cont nici de finul ei cu care și o striga să se urce în mașină.

În urma acestui filmuleț, Bianca Drăgușanu a făcut și primele declarații despre ce s-a întâmplat în acea seară. Potrivit spuselor ei, prietenii au tradat-o și au trecut de partea fostului ei soț, iar motivul pentru care a ieșit din mașină a fost din cauza faptului că nu a mai suportat teroarea pe care i-o dădea Alex Bodi.

„Prietenii noștri comuni m-au trădat pe o șampanie. Au trecut de partea lui și îmi făceau tot felul de manevre. Ultima maneva pe care mi-a făcut-o un om căruia i-am botezat copilul e că în luna mai eram cu el în mașină și mă certam la telefon cu fostul soț. Eu am închis telefonul și nu voiam să vorbesc cu el. Și atunci m-a sunat de pe telefonul acestui om și a început să mă înjure și să mă agreseze verbal la telefon”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel