Bianca Drăgușanu, decizie RADICALĂ: Vreau să mă mut din țara asta

Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu este supărată pe atitudinea românilor, în ceea ce privește ajutorul pentru poporul ucrainean.

Bianca Drăgușanua a vorbit pe rețelele de socializare, despre situația care are acum loc în Ucraina. Vedeta nu a abordat acest subiect din perspectiva celorlalte persoane publice, ci chiar este enervată de atitudinea românilor. Blondina acuză oamenii că sar în ajutor pentru poporul ucrainean, în timp ce pentru semenii lor, n-ar face niciodată un gest frumos. Acest lucru a făcut-o pe Bianca să ia o decizie radicală.

"Cred că ar trebui cu toții să ne mutăm din țara asta"

„Dacă ei nu se ajută între ei și noi între noi, care e faza? V-ați uitat ce este în oraș? Doamne, ce înseamnă să fii român...Cred că ar trebui cu toții să ne mutăm din țara asta, eu cel puțin nu mai stau pe gânduri. Ei nu se ajută între ei, noi între noi suntem varză. Vai, mama noastră! Ne gândim să facem donații, să plângem pe la televizor, dramă”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare, potrivit wowbiz

Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de ziua ei

"Am primit flori, am primit diamante, am primit parfumuri și, de la niște persoane adiacente, prezente la petrecerea mea, care n-au venit invitate de mine, am primit săpun și niște flori de plastic, în aceeași cutie. N-ai cum să-mi aduci săpun, mai trebuia să-mi aducă hârtie igienică. Chiar am vrut să fac un instastory, că știu cine mi le-a adus și să le mulțumesc în mod direct cu nume.

Mi le-a adus cineva care are rudenie cu o persoană publică foarte cunoscută și apreciată la noi. Nu pot să le zic, că le fac reclamă. Una dintre domnișoare este și un stilist, de face ea rochii... și mi-a adus și-o rochie de asta de jumătate de batistă.", a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru Spectacola.

"Petrecerea a fost ca un fel de nuntă"

Așa cum ne-a obișnuit, Bianca a făcut, și de data acesta, o petrecere grandioasă, la un restaurant de lux, pentru care a plătit foarte mult, spune blondina.

"La mine petrecerea a fost ca un fel de nuntă. A fost totul bun, de calitate, am plătit foarte mult pentru o petrecere de 60-70 de persoane. Eu teoretic am vrut să plec de ziua mea pe o plajă, dar pentru persoanele apropiate, ca să-i aduc pe toți la un loc, am făcut petrecerea asta și m-am bucurat mai tare, decât să fi fost singură pe o plajă, undeva departe. Toate persoanele dragi mie au venit", a continuat vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel