Bianca Drăgușanu a dat în judecată Poliția Capitalei, după ce a fost amendată în urma unei petreceri VIP. Acolo au fost prezenți și Antonia, Alex Velea și Copilul Minune

Data publicării:

Bianca Drăgușanu este în proces cu Poliția Capitalei, după ce a fost amendată în urma unui party la care a participat și Antonia, Alex Velea și Adrian Minune.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, mai multe petreceri au fost "sparte" de polițiști, printre care și o petrecere VIP la care au participat vedete precum Bianca Drăgușanu, Antonia, Alex Velea, Adrian Minune, dar și Puya. În urma acestei petreceri, printre cei care au fost amendați se află și Bianca Drăgușanu. Aceasta a fost sancționată pe baza unor  imagini publicate chiar de ea pe o rețea de socializare după ora 23:00. Blondina a susținut că nu a încălcat legea și că s-a conformat restricțiilor pandemice prevăzute de lege.

Bianca Drăgușanu a dat în judecată Poliția Capitalei!

Recent, blondina a depus acțiunea în contencios la Judecătoria Sectorului 1 și vizează anularea unui proces verbal de contravenție de pe 6 februarie 2021, potrivit wowbiz.ro. 

Bianca Drăgușanu a mărturisit la câteva ore după incident că nu a fost amendată și că a plecat din restaurant până să ajungă oamenii legii.

”Nu știu la ce oră a ajuns poliția. După cum am văzut, poliția a venit însoțită de televiziuni. Am înțeles că s-au dat și amenzi, au fost amendate 30 de persoane. Ce mi s-a părut un pic exagerat este că s-a spus că nu se purtau măști și că nu era distanțare. Eu am pus niște imagini și asta vreau să spun: că era distanțare. Aveam o masă între noi și ceilalți oameni iar măștile s-au purtat de cei care ne-au servit. Cei care au venit la masă nu au purtat măști. Am consumat mâncare, am băut apă, alcool nu consum deloc. Noi eram trei la masă”, a spus Bianca Drăgușanu la câteva ore după incident, potrivit wowbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel