Bianca Drăgușanu, clipe grele din cauza Sofiei. Fiica vedetei, internată în spital: „Nu am avut voie să o vizitez”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu a fost nevoită să își interneze fiica în spital. Ce a pățit micuța Sofia?

Bianca Drăgușanu a trecut prin clipe grele după ce fiica ei a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Sofia a fost internată în spital, iar blondina nu a putut să o viziteze. Cea care a fost alături de fetiță a fost chiar mama Biancăi, pe care vedeta o numește „cel mai important pion al familiei”.


Sofia a fost diagnosticată  cu gastroenterocolită și a stat în spital pentru 4 zile, chiar în perioada în care tatăl ei era la munte cu noua iubită. 


„A stat internată patru zile, a avut gastroenterocolită. Mama a stat cu ea în spital, eu nu am avut voie să o vizitez.  Mama e cel mai important pion în familie. Ea gătește, ea are grijă de mine și de Sofia”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru impact.ro


Ghinioanele se țin lanț de Bianca Drăgușanu, care a ajuns și ea pe mâinile medicilor din cauza unei căderi de calciu. Vedeta a leșinat în baie, dar mama ei a fost cea care a chemat salvarea. 


”Am simțit o stare de slăbiciune, am apucat să o chem pe mama, înainte să leșin în baie. Aveam tensiunea foarte mică, și am mers la o clinică privată, unde mi s-a făcut o perfuzie.


Nu am stat internată, eu sunt cel mai bun doctor pentru mine, îmi cunosc organismul și știu de ce are nevoie”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.


Bianca Drăgușanu pune totul pe seama oboselii, ea fiind o persoană activă și nu are timp să se odihnească suficient.


”Eu dorm foarte puțin, cam cinci ore maxim, sunt hiperactivă.


După ce am ajuns acasă, am băutat o grămadă de cafea, știu că ajută la creșterea tensiunii(...) Iau vitamina C și magneziu și trebuie să-mi fac și un anume regim alimentar, mai ales că eu am avut și un diabet, care trebuie ținut sub control”, a adăugat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel