Bianca Drăgușanu, chemată în fața procurorilor DIICOT Craiova. De ce s-a prezentat blondina la audieri

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu s-a prezentat astăzi la sediul DIICOT Craiova. Vedeta a fost în calitate de martor. 

Frumoasa Bianca Drăgușanu este în plin scandal cu fostul soț, Alex Bodi, pe care îl acuză că ar fi agresat-o fizic și verbal în repetate rânduri. Vedeta a publicat și mai multe fotografii cu ea desfigurată, chiar în urmă cu câteva zile. Blonda se simte amenințată de fostul soț și are de gând să facă dreptate. 


Chiar astăzi, Bianca Drăgușanu a fost chemată la audieri la DIICOT Craiova, în calitate de martor, cel mai probabil pentru a depune mărturie în cazul în care este anchetat afaceristul Alex Bodi, potrivit Spynews.ro.  


În urmă cu câteva luni, Alex Bodi a fost arestat de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, care a organizat mai multe percheziții în țară în scopul destructurării unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism în care ar fi fost implicat și fostul soț al Biancăi Drăgușanu. 


În luna decembrie a anului trecut, Alex Bodi a fost eliberat din închisoare. În prezent se află în arest la domiciliu. 


Bianca Drăgușanu a susținut că fostul soț o bătea ore în șir, dar abia acum a avut curajul să vorbească deschis despre acele momente grele din căsnicia lor. 


„M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (...)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (...) A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel