Bianca Drăgușanu, cea mai mare sumă pentru care și-a vândut imaginea a fost 100.000 de euro

Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit care a fost cea mai mare sumă pe care a încasat-o pentru imaginea ei. Pentru ce companie a făcut vedeta reclamă? 

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate femei din showbiz. Blondina a avut parte de ghinion în ceea ce privește iubirea, dar pe plan profesioanl poate spune că a avut noroc. În prezent se poate lăuda cu un atelier de modă cunoscut și în vogă printre doamne și domnișoare și cu multe contracte de publicitate. 


Vedeta a dezvăluit în emisiunea lui Teo Trandafir de la KanalD care a fost cea mai mare sumă pe care a încasat-o pentru imaginea ei.

 
Bianca Drăgușanu „s-a vândut” pentru suma de 100.000 de euro. Bursucu a rămas cu gura căscată și a fost curios să afle ce companie din România și-a permis din punct de vedere financiar să îi ofere Biancăi o sumă atât de mare pentru 3 luni de publicitate. 


„Care e cea mai mare sumă de bani pentru care ți-ai vândut imaginea”, a fost întrebarea adresată de Bursucu în emisiunea „Teo Show”. 


„100.000 de euro pe trei luni... Am mai prelungit încă trei luni și am mai luat încă 100.000 de euro. Apropo de asta că a fost o mare controversă, lumea zicea că nu e adevărat. Se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Iar eu când m-am dus la bancă și am depus și așa m-au sunat: De unde? Cine? Deci peste 10.000 de euro te întreabă orice. Oficial îmi merge foarte bine”, a declarat blondina. 


„Cââât?”, a fost reacția lui Bursucu. 


Bianca a dezvăluit ce companie i-a oferti această sumă colosală: „era vorba despre videochat și este în continuare”

 

Bianca Drăgușanu, acuzații grave împotriva lui Cristi Borcea: „O să se supere nevasta lui”

 

„Ce bărbat celebru ți-a făcut avansuri, dar nu ai avut o relație cu acesta?”, a fost întrebarea lui Bursucu.


Bianca Drăgușanu l-a descris pe Cristi Borcea drept bărbatul care are foarte mulți copii, iar femeile rămân însărcinate cu el atunci când îl întâlnesc. 


„E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Teo ShowGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel