Bianca Drăgușanu, atac la adresa lui Gabi Bădălău după ce s-a afișat cu mai multe domnișoare: ”A fost promoție 3 la 10 lei”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu îl "înțeapă" pe Gabi Bădălău, după ce s-a afișat în compania mai multor domnișoare, seara trecută.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au spus adio la scurt timp după ce declarau că sunt mai fericiți ca niciodată și chiar își plănuiau să ajungă în fața altarului.

Seara trecută, Gabi Bădălău a fost suprins în compania mai multor domnișoare, în timp ce se afla la un restaurant de fițe din Capitală.

După toate cele întâmplate, Bianca Drăușanu nu lasă armele jos, astfel că îl atacă pe fostul iubit cu orice ocazie. În timp ce se afla la sala de sport, frumoasa blondină le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat noaptea trecută și "l-a înțepat" pe Gabi Bădălău cum știe ea mai bine.

”Ați văzut ce s-a întâmplat aseară în oraș, cică au fost promoții 3 la 10 lei. Te duci la un restaurant și îți iei un suc și îți mai dă trei gratis și poți să le iei cu tine acasă. Așa se întâmplă la promoție. Uite că dacă știam că e promoție ieșeam și eu în oraș.”, a fost replica Biancăi Drăgușanu, ironică fiind la adresa fostului ei iubit!

Mai mult decât atât, înainte să ajungă la sala de sport, Bianca Drăgușanu i-a mai transmis încă un mesaj lui Gabi Bădălău prin intermediul unei melodii:" te pup, pa pa"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel