Bianca Drăgușanu aruncă BOMBA: "Mi s-a oferit o sumă de bani să spun asta"

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri șocante. Blodina a fost rugată cu o sumă de bani pentru a face declarații false.

Bianca Drăgușanu face ce face și șochează din nou. Recent, blondina a făcut dezvăluiri tuburătoare despre cum i s-a oferit o suma de bani pentru a minți. Potrivit România TV, Bianca Drăgușanu a declarat că în urmă cu opt luni i s-a oferit o suma consistentă de bani pentru a spune că s-a infectat cu coronavirus, deși lucrul acesta nu era adevărat.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a mărturisit că există vedete care au acceptat acest lucru, însă nu a vrut să dea mai multe detalii, deși susține că are și dovezi în acest sens.

Bianca Drăgușanu a declarat că a refuzat acest lucru și că este foarte respponsabilă și are grijă de sănătatea ei.

„Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred. Autorităţile cam exagerează cu restricţiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, a declarat Bianca Drăguşanu, potrivit România TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel