Bianca Drăgușanu aruncă bomba după începerea procesului de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

Data publicării:

Bianca Drăgușanu aruncă bomba la scurt timp după ce a început procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Reacția blondinei a uimit pe toată lumea.

După două căsnici eșuate, Bianca Drăgușanu este pregătită să își refacă viața. Potrivit spuselor ei, aceasta este mai fericită ca niciodată și trăiește una dintre cele mai frumoasă perioadă din viața ei.

Blondina a fost căsătorită în urmă cu mai mulți ani cu Victor Slav, alături de care are și o fetiță, iar în anul 2019, bondina a ajuns în fața ofițerului de stare civilă cu Alex Bodi. Deși păreau că sunt de nedespărțit, cei doi și-au spus adio după mai multe certuri și împăcări. Acum Bianca Drăgușanu este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă și a recunoscut că acest lucru se va întâmpla în curând.

Bianca Drăgușanu, prima reacția după începerea procesului de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu!

Recent au început procedurile de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. La scurt timp după ce aceștia s-au întâlnit în fața instanței, Bianca Drăgușanu i-a luat pe toți prin surprindere. Fosta soție a lui Alex Bodi a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu un inel superb, care pare a fi unul de logodnă. Nu este exclusă posibilitatea ca această bijuterie scumpă să fie chiar din partea lui Gabi Bădălău, mai ales că cei doi au recunoscut că urmează să facă pasul ce mare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel