Bianca Drăgușanu, AROGANȚĂ maximă. Suma COLOSALĂ cheltuită la cumpărături: Nu-mi place să port ce are toată lumea

Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu a cheltuit o sumă IMENSĂ de bani doar pe haine. Vedeta a investit o avere pentru a avea o garderobă demnă de invidiat?

Bianca Drăgușanu se bucură de o frumusețe răpitoare și de un corp de zeiță. Vedeta este pasionată de modă și vrea să arate mereu impecabil. Blondina a dezvăluit ce sumă a cheltuit pe faine în ultima lună. Bianca Drăgușanu spune că nu se poate îmbrăca cu orice și are aceeași pretenție și de la partener. 


În ultima lună, Bianca Drăguşanu a cheltuit 40.000 de euro doar pe articole vestimentare. 


„Mă excită mult să-mi cumpăr haine scumpe. Nu-mi place să port ce are toată lumea, valabil si la bărbații din viața mea. Am cheltuit peste 40.000 de euro în ultima lună doar pe haine numai de firmă.


Nu beau, nu fumez, nu am vicii. Investesc mult în mine pentru că mă iubesc mult”, a declarat ea pentru playtech.ro.


Bianca Drăgușanu, TRUCUL Feng-shui care a îmbogățit-o: „Culoarea portofelului contează foarte mult ”


Vedeta spune că aplică de ani de zile o regulă din Feng Shui și crede că aceasta a ajutat-o să atragă banii în viața ei. Ea spune că alege întotdeauna culoarea portofelului potrivită zodiei sale și că evită roșul, pentru că a avut o experiență în care pierdea toți banii pe care îi câștiga. 

Nu o culoare de pământ, dar niciodată roșu


„Culoarea portofelului contează foarte mult și trebuie studiată, pentru că în fiecare an se schimbă culoarea portofelului. Acum câțiva ani am avut un portofel roșu, foarte mulți bani, dar cum veneau așa se duceau, pentru că roșu arde. Trebuie o culoare care să ni se potrivească ca și zodie, ca și caracter și senină. Nu o culoare de pământ, dar niciodată roșu", a spus Bianca Drăgușanu, potrivit SpyNews

 

Blondina spune că astrologia și Feng Shui-ul au fost aliații ei în drumul spre o viață îmbelșugată și spune că aplică cu rigurozitate câteva trucuri pe care le-a învățat cu ani în urmă. 

Dai o energie veche pe o energie nouă

 

„Unele dintre ele le mărit cu greu. Fac loc să vină altele noi, că este o energie, dai o energie veche pe o energie nouă. Studiez feng shui-ul și astrologia. Tot timpul să faci loc în viața ta și în dulapul tău energiilor noi", a mai spus vedeta.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel