Bianca Drăgușanu, acuzații grave împotriva lui Cristi Borcea: „O să se supere nevasta lui”

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Cristi Borcea, colaj/ foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Cristi Borcea, colaj/ foto Instagram

Bianca Drăgușanu a pornit seria acuzațiilor fără precedent. Blondina susține că Borcea i-ar fi făcut avansuri în trecut. 

Bianca Drăgușanu a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, unde a fost provocată să răspundă la mai multe întrebări incomode despre trecutul ei amoros. 


Blondina a fost întrebată de Bursucu ce bărbați celebri i-au făcut avansuri, dar ea nu le-a acordat atenție. Bianca Drăgușanu nu a vrut să dezvăluie numele, dar a dat câteva indicii care au dus pe toată lumea cu gândul la Cristi Borcea. În plus, nu este pentru prima oară când numele blondinei este asociat cu celebrul om de afaceri. 


„Ce bărbat celebru ți-a făcut avansuri, dar nu ai avut o relație cu acesta?”, a fost întrebarea lui Bursucu.


Bianca Drăgușanu l-a descris pe Cristi Borcea drept bărbatul care are foarte mulți copii, iar femeile rămân însărcinate cu el atunci când îl întâlnesc. 


„E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Teo Show. 


Bianca Drăgușanu a făcut declarații surprinzătoare despre relația cu Cătălin Botezatu. 


Bianca Drăgușanu a recunoscut că încă îl iubește pe Cătălin Botezatu, așa cum și el are încă sentimente pentru ea. Blondina a declarat spre surprinderea tuturor că se așteptă să ajungă la un moment dat în fața altarului la brațul creatorului de modă.


„Eu nu mint, omit adevăruri, ca să protejez. Foarte mult și foarte mult timp l-am protejat pe Cătălin Botezatu. El mă iubește cel mai mult dintre toți bărbații cu care am fost, și eu pe el. Până la urmă cred ca facem nuntă”, a spus Bianca Drăgușanu la Teo Show. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel