Bianca Drăgușanu, acuzată că a fost violentă. Prima soție a lui Alex Bodi: „A luat un pahar și l-a lovit în cap, apoi un cuțit și a sărit la el”

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, sursa captură youtube XNS
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, sursa captură youtube XNS

Prima soție a lui Alex Bodi a făcut acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au fost cele mai bune prietene o bună perioadă de timp. Acum, lucrurile s-au schimbat radical, iar cele două nu vor să mai audă una de cealaltă. Fosta soție a lui Alex Bodi, cu care are și o fetiță, a mărturisit că între ea și Bianca Drăgușanu nu a fost niciodată, deoarece aceasta a vrut doar să se folosească de ea pentru a se răzbuna pe Alex Bodi.

”Acum, în prezent, pot să-ți spun că ăsta a fost interesul. Să se răzbune pe Alex, zic eu. Acum am realizat chestia asta. Am aflat că ea nu era prietenă cu mine și că totul era fals și când eu nu eram de față la întâlnirile cu prietenii, vorbea foarte urât. Spunea că sunt săracă, sunt mai multe cuvinte, dar nu vrea să le spun. Vă gândiți la ce este mai rău. Ce se poate spune despre o femeie. Eu care îmi văd de fată, plus că eu nu am rugat-o să-mi fie prietenă. Ea acum postează totul felul de chestii cu trădări, pe mine nu mă ating chestiile astea”, a declarat Iulia Sălăgean în cadru emisiunii X-tra Night Show.

Iulia Sălăgean nu s-a oprit aici și a continuat seria acuzațiilor la adresa Biancăi Drăgușanu. Aceasta a mărturisit că blondina a avut un moment de violență în momentul în care a fost pusă față în față cu un amic comun, care ar fi spus că Bianca Drăgușanu a vorbit urât despre Iulia Sălăgean. Acesta l-ar fi lovit pe bărbat în cap cu un pahar, iar mai apoi un cuțit de pe masă și ar fi sărit cu obiectul la el.

„Am confruntat-o. Celelalte informații care mi s-au spus voiam să le pun pe masă și să le discutăm de Ziua Îndrăgostițolor. Ne-am întâlnit și am luat și acea persoană de încredere și am dus-o de față și am zis: „uite, am auzit așa, așa, așa. E adevărat?”. Ea a zis că nu e adevărat, că nu a vorbit așa de mine. Eu atunci mă întorc la persoana de lângă mine, adică prietenul ei, și întreb „a vorbit ea vreodată așa frumos de mine?”, că eu am prezentat ca și când ar fi vorbit frumos și el a zis „nu, nu a vorbit niciodată frumos de tine”. În momentul acela Bianca a luat un pahar și a aruncat după el și l-a lovit în cap pe acel băiat”, a spus Iulia Sălăgean la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 feb 2021, 13:01 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience