Bianca Drăgușanu a spus TOT. Dezvăluiri ȘOCANTE după ce a fost bătută de Alex Bodi: "Trebuie să plătească"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu face dezvăluiri șocante despre fostul ei soț, Alex Bodi. Blondina a recunoscut tot.

Lumea shwbizului românesc a fost zguduită după ce Bianca Drăgușanu a decis să publice mai multe fotografii în care apare bătută de Alex Bodi. În urma acestui lucru, între Bianca Drăgușanu și fostul ei soț a pornit un scandal de proporții.

Inițial, blondina a mărturisit că rănile au fost rezulatul unei blefaroplastie și a evitat să vorbească despre Alex Bodi, spunând că nu îl cunoaște și nu știe cine este.

„Da, este o poză în care… Eu, aici, am trecut printr-o operație de blefaroplastie. Așa arată o femeie care se operează. Vrei să îți zic un secret? Am arătat și mai rău de atât, la un moment dat. Dar, cum îți așterni, așa dormi și acum îmi aștern foarte frumos și dorm foarte bine. Se pare că persoana cu care eu am vorbit pe video a făcut un print screen și a dat această poză în presă.

Eu regret că o cunosc pe această persoană, care a făcut publică această poză. O nesimțită, îți dai seama cât de frustrată e, dacă a avut o problemă cu mine să dea poza asta. Bine, nu sunt multe, sunt două-trei persoane care ar fi putut să dea poza cu mine. N-am nicio problemă, așa arătam, așa arătam la Din Dragoste sau eu știu….”, a spus  Bianca Drăgușanu la X-tra Night Show.

Enervată de situația creată, Bianca Drăgușanu s-a hotărât să recunoască că Alex Bodi este cel care a făcut publică fotografia cu ea în care este bătută chiar de el.

'Am publicat niște fotografii în urma unor fapte care s-au întâmplat, eu am luat bătaie în acele poze. Există un dosar în care cine m-a bătut va fi pedepsit. Eu n-am făcut nimic, decât că sunt terorizată și în momentul de față, am vorbit cu el la telefon de trei ori până acum și există persoane și dovezi prin care eu pot arăta adevărul și faptul că omul îmi transmite tot felul de chestii: mesaje cu dublu sens și așa mai departe.

El nu a fost niciodată nimic din ceea ce pare. Nu vreau să mai vorbesc despre el, pentru că este o perioadă în viața mea care nu s-a terminat frumos și nu-mi face plăcere să vorbesc despre această perioadă, vă vorbesc despre prezentul meu.', a declarat Bianca Drăgușanu la 'Xtra Night Show'.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că Alex Bodi a sunat-o pe aceasta de mai multe ori, chiar și când se afla acasă alături de iubita lui actuală, Daria Radionova.

'Am făcut publice pentru că el a făcut publică fotografia pe care mi-ai arătat-o tu aseară. Doar el o avea, pentru că eu n-am vorbit în perioada aia pe Facetime cu nimeni, decât cu el. Domnul meu fost soț, când iubita îi face clătite, el fuge în spatele casei și mă sună pe mine ca un șoricel. Facem telefoane în conferință, folosește alibi ca să nu pot eu să vin să spun chestia asta, și mă sună din spatele casei ca să mă certe să-mi spună lucruri.

Nu se face așa ceva. Dacă iubita ta îți face ție clătite, tu nu fugi în spatele casei, să vorbești cu fosta ta iubită să o cerți. I-am răspuns că nu înțelegeam ce aveam de lămurit. Nu aveam de lămurit nimic, dar am vorbit. Dacă cineva greșește trebuie să plătească. Eu am pus acele poze pentru că s-au întâmplat acele lucruri', a mai adăugat celebra blondă.

„Să nu se înțeleagă greșit. Eu știam că urmau să se dea aceste poze și nu vreau să se confunde contextele. Eu m-am operat o singură dată la ochi, anul trecut, bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani de zile, frecvent, punct. Pentru asta există lege”, a mai afirmat Bianca Drăgușanu, pentru reporterul emisiunii XNS.

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a continuat seria declarațiilor, mărturisind că există deja 4 certificate medico-legale în urma bătăilor primite de la Alex Bodi.

 „Există o plângere, pe baza acelor certificate de la IML, depusă acum două luni. Deci era în termen, pentru că ultimul certificat a fost scos acum patru luni și plângerea a fost depusă acum două luni. Și spune că există un dosar și vrea să meargă până la capăt. Există patru certificate medico-legale, dar contează și când a de pus plângerea, să nu fi depășit termenul limită pe care îl cere legea”, a declarat Dan Capatos, despre mesajele primite de la Bianca.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel