Bianca Drăgușanu, reacție acidă după ce fanele au criticat-o că are buzele prea mari: „Nu v-ați plictisit?”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu nu s-a mai putut abține și le-a dat replică fanelor care au criticat-o că are buzele prea mari. 

Bianca Drăgușanu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, blondina a avut o reacție acidă, după ce mai multe fane au criticat-o pentru faptul că are buzele prea mari. 

Bianca Drăgușanu a răbufnit, după ce fanele au criticat-o că are buzele prea mari

„Mi-am verificat mesajele din Instagram și am observat că mai nou s-au trezit frumusețile astea care ele arată ca niște porci mistreți să-mi spună mie că am buzele extrem de mari. Băi dar nu v-ați plictisit de zece ani să tot îmi spuneți asta? Păi și dacă îmi spuneți lucrurile astea nu e ca și cum mă interesează sau ca și cum s-ar schimba ceva”, a mărturisit blondina.

„Oricum filtrul acesta face buzele mai mari și tocmai de asta îmi place, că dacă aș avea buzele cât mi le arată filtrul acesta, probabil nu mi le-aș mai injecta, dar nu le am și mi-ar plăcea să le am așa”, a mai adăugat ea.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre operațiile estetice

Deși de-a lungul timpului a primit diferite critici, legate de operațiile estetice la care a apelat, Bianca este foarte asumată în tot ceea ce face și recunoaște că-i place să testeze tot ce e nou.

"Eu sunt foarte asumată și mie îmi place să mă tunez tot timpul. Normal că o să-mi mai fac operații. Acum am împlinit 40, crezi că la 50 n-o să vreau să-mi fac sau la 45? Sigur apare ceva nou și vreau și eu. ", a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spectacola.

Bianca Drăgușanu, despre conflictele cu alte femei

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul emisiunii online realizată de George Tănase, unde a făcut mai multe dezvăluiri picante și a ales să spună lucrurilor pe nume, după cum vedeta și-a obișnuit deja fanii, până acum. Una dintre întrebările pe care frumoasa blondină le-a primit de la moderatorul emisiunii a fost să spună dacă s-a bătut vreodată cu altă persoană de sex feminin. Deși pentru o clipă vedeta a ezitat să răspundă la întrebare, în final, aceasta a recunoscut faptul că a fost implicată recent în astfel de contexte.

„M-am mai ciufulit și eu, îmi place să mă ciufulesc. Zilele trecute am avut o conversație cu o situație și o anumită domnișoară spunea despre mine că ea nu știe dacă ar face față cu mine față în față, că am prea multe operații și mi-e frică să mă lovesc. Eu nu mă dau înapoi, veniți la mine.”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii.

„Îmi plac femeile înalte”

Bianca Drăgușanu și-a exprimat părerea și despre importanța înălțimii unei femei și despre farmecul pe care îl capătă, dacă nu este prea scundă.

„Dacă nu ești înaltă, nu ești om, ești pitic. Eu sunt înaltă și îmi plac femeile înalte, dar asta nu înseamnă că am o problemă cu femeile scunde. Fiind mică de înălțime, ai mai multe avantaje, fiind înaltă ai mai multe dezavantaje, dar mi se pare că o femeie cu adevărat frumoasă trebuie să fie înaltă. Miss Univers are 1,8 metri.”, a mai spus aceasta.

Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit să ajungă medic estetician: „Aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume”

Bianca Drăgușanu, designer vestimentar, influencer, om de televiziune, este poate una dintre cele mai mediatizate vedete din România. Deși a curs multă cerneală în presă despre viața ei, au rămas încă multe lucruri nedescoperite. De exemplul, vedeta nu a vorbit până acum despre pasiunea pe care o are pentru medicina estetică și despre faptul că și-a dorit să devină medic.


„Chiar stăteam de vorbă cu cineva aseară și îi spuneam că dacă aveam educația necesară la vremea aceea și posibilitatea financiară, cu siguranță, la momentul acesta, aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume, nu doar din România. Pentru că mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații. Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună”, a dezvăluit vedeta în exclusivitate pentru SPECTACOLA. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel