Bianca Drăgușanu a primit un buchet imens de lalele. Cu cine sărbătorește Dragobetele

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Chiar dacă Bianca Drăgușanu afirmă că este o femeie liberă și independentă, diva a primit un cadou foarte special de Dragobete. 

Bianca Drăgușanu se află în plin scandal cu fostul soț, cu Alex Bodi, dar se pare că ziua de Dragobete a prins-o mai îndrăgostită ca niciodată. Vedeta a primit un buchet imens de lalele și ea a transmis un mesaj subtil. 


Cine i-a trimis flori cu ocazia acestei zile speciale?


Blodina nu s-a putut abține și a postat imaginile cu buchetul de flori pe contul de Instagram. Fanii sunt foarte curioși dacă florile au venti din partea lui Gabi Bădălău, mai ales că Bianca a postat și un mesaj foarte romantic. 


„N-am spus ce am simțit de-atâtea ori/ Cum poți, să însemni totul pentru mine/ Tu, pictează-mi umbra ta pe pielea mea/ Și-apoi fă-mă parte din tine”, sunt versurile se aud pe fundal. 

 


Chiar dacă vedeta nu a confirmat până acum relația cu Gabi Bădălău, tot ea a trezit semne de întrebare atunci când a declarat că nu se știe niciodată ce va fi între ea si fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. 


”Nu am fost niciodată certați, nu ne-am certat niciodată. Nu știu (n.r legat de relație). Vom trăi și vom vedea”, a spus Bianca Drăgușanu la ”Xtra Night Show”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel