Bianca Drăgușanu a primit acuzații grave din partea menajerei lui Alex Bodi: „Era destul de nervoasă și de recalcitrantă”

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi/ Colaj Foto/ sursa foto Instagram

Noi detalii ies la iveală în scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Ce acuzații îi sunt aduse blondinei? 

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare că nu se va sfârși prea curând. Pe zi ce trece, noi detalii ies la iveală despre căsnicia celor doi. După ce Bianca Drăgușanu l-a acuzat în repetate rânduri pe afacerist că ar fi lovit-o, menajera lui Alex Bodi a dat câteva declarații despre ceea ce a văzut ea că s-ar fi petrecut între cei doi. 


Așa cum toată lumea s-ar fi așteptat, menajera neagă acuzațiile Biancăi și o acuză chiar pe blondină că ea ar fi cauzat toate discuțiile aprinse din casă, din cauză că era prea geloasă. 


„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi.


Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare. 


Nu m-am uitat să văd dacă are urme sau nu are Bianca, doar au auzit apoi discuții. Într-adevăr, am ieșit, am văzut că sunt discuții mai aprinse și mi-am văzut în continuare de treabă.


Nu știu în ce constau discuțiile. Ceartă ca între îndrăgostiți, asta era, gelozii… Acesta era motivul. Nu am auzit nicio palmă și niciun pumn.


Pe mine mă deranja contextul discuțiilor, că se discuta puțin mai aprins și mai vulgar. Amândoi… mai mult pe ea o auzeam. Bianca era destul de nervoasă și de recalcitrantă”, a mărturisit menajera lui Alex Bodi pentru Xtra Nigt Show. 


Bianca Drăgușanu a depus o plângere penală împotriva fostului soț și cere ca femeia să meargă la detectorul de minciuni, deoarece ea are înregistrări în care menajera vorbește despre bătăile pe care le primea blondina de la afacerist. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel