Bianca Drăgușanu a găsit o sacoșă cu 21.000 de euro în mall. Cum a reacționat vedeta: „Am început ziua drăguț”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu a făcut primele declarații, după ce a găsit o sacoșă cu 21.000 de euro în mall. 

Bianca Drăgușanu a avut parte de o situeție neașteptată, chiar la primele ore ale dimineții. Mai exact, frumoasa blondină a mers într-un mall din Capitală alături de o prietenă, acolo unde a găsit o sacoșă cu 21.000 de auro. Ulterior, vedeta  a explicat cum s-a întâmplat totul și ce a făcut cu suma uriașă.

Bianca Drăgușanu a găsit o sacoșă cu 21.000 de euro în mall

Bianca Drăgușanu a declarat că a sunat imediat la 112 și a anunțat poliția. La scurt timp a fost găsit și posesorul banilor, mai ales că avea și câteva acte în sacoșa cu pricina. 

„Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea. Bineînțeles că am sunat împreună cu prietena mea la 112, am anunțat Poliția. Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii. Încă sunt în mall cu prietena mea și cam asta s-a întâmplat. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro

De câte ori pe săptămână practică Bianca Drăgușanu MMA

Contactată de reporterii de la Spectacola, frumoasa blondină ne-a spus faptul că este, într-adevăr, pasionată de acest sport, însă nu practică asta pentru bani. Bianca Drăgușanu face asta deja de câțiva ani de zile, luptele MMA făcând parte din rutina sa zilnică. Acest sport este îmbinat și cu antrenamentele din sala de fitness, care o ajută pe vedetă să se mențină într-o formă fizică excepțională.

„Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani, eu dacă mă lupt, mă lupt de plăcere. Îmi place MMA-ul. Merg de două, trei ori pe săptămână și fac cam de trei ani. Chiar îmi place, mă simt foarte bine. Sunt foarte disciplinată și o fac ca un ritm de viață, face parte din rutină. Antrenamentele la sală le bag între.”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spectacola.

„M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă”

Chiar dacă muncește foarte mult, în urmă cu ceva timp declarând chiar faptul că au existat și zile în care nu avea timp să mănânce, din cauza programului încărcat, Bianca se declară a fi o norocoasă. Acest lucru este datorat faptului că face ceea ce îi place, însă, în același timp, câștigă și bani. 

„Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă. Și acum în mașină am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi. Acum sunt la atelier, mai fac o rochie. Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra.”, ne-a mai declarat vedeta.

„Și când plec în vacanță e tot un fel de muncă”

Deși are extrem de multe task-uri zilnice de îndeplinit, vedeta își găsește întotdeauna timp să se răsfețe și într-o vacanță binemeritată. Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu ne-a mărturisit faptul că nici acolo nu scapă de ”muncă”, întrucât își continuă îndatoririle pe care le are de îndeplinit în mediul online.

„Eu și când plec în vacanță e tot un fel de muncă, pentru că îmi pozez rochiile, merg cu o agenție de turism, căreia îi fac reclamă, îmi pun extensiile. La mine așa e viața mea.”, a continuat aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel