Bianca Drăgușanu a detonat bomba: " Da, mă mărit "

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a făcut marele anunț despre căsătoria cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi. Blondina a fost căsătorită în urmă cu mai mulți ani cu Victor Slav, alături de care are și o fetiță, iar în anul 2019, bondina a ajuns în fața ofițerului de stare civilă cu Alex Bodi. Deși păreau că sunt de nedespărțit, cei doi și-au spus adio după mai multe certuri și împăcări.

Acum, Bianca Drăgușanu este pregătită să spună din nou "DA"!  Frumoasa blondină și-a petrecut o vacanță exotică alături de Gabi Bădălău, care acum urmează să-i devină soț. După ce Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că soțul ei a confirmat căsătoria cu fosta soție a lui Alex Bodi, acum și Bianca Drăgușanu detonează bomba.

Bianca Drăgușanu a confirmat căsătoria dintre ea și Gabi Bădălău!

Invitată în platou emisiunii  „Teo Show „, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că este mai fericită ca niciodată și că este pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă.

 „În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și de acolo am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat. Am spus ca vreau să merg în Maldive că vreau să-mi fac poze mișto. Acolo am tot încercat s-o conving pe Ramona să meargă în Maldive. Am spus Universului că vreau să merg. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmpleși sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat.Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit.”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel