Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu. Ce dezvăluiri a făcut blondina despre fosta soție a lui Gabi Bădălău

Data publicării:
Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, sursa instagram

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă. Ce a scos-o din minți pe blondină?

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu se află în continuare în plin scandal. Blondina a răbufnit, după ce artista a făcut mai multe declarații la adresa ei.  Bianca Drăgușanu consideră că fosta soție a lui Gabi Bădălău îi pătează imaginea. 

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă scandalul. Blondina a dat-o pe fosta soție a lui Gabi Bădălău în judecată și a făcut anunțul pe Instagram. Bianca Drăgușanu spune despre aceasta ca are un iubit în Constanța și promite că va oferi și dovezi în acest caz. 

Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu pentru calomnie, deoarece spune ea, de-a lungul timpului acuzațiile și comentariile brunetei i-au afectat imaginea. 


”Buna dimineața. M-am trezit bombardată cu întrebari despre acesta individa! Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știti. Acesta singură” mamă de copiii” de pe planetă ma jignește de mai bine de 7 luni fară ca eu să fi fost vreo secunda motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are. Bineînteles această femeie în primă fază ma aprecia și mă complimenta considerând că am putea fi chiar “ prietene”. Știu doar ca între timp lucrurile s-au complicat iar individa asta instabilă a început să ma denigreze și să mă amenințe atât ea cât și mama dansei.


Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații ca să fi bagată în seama. De 2 ani doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc. Ceea ce nu știe multa lume despre aceasta Sf Filofteea este că de 4 luni este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port . Problema e ca omul de 50 ani a ținut-o cât se poate de ascunsă pana acum 3 săptamani când și-a dat seama cât valoreaza penibila asta. Bun, acum cu o mica parte a poveștii va tin la curent cu dovezi în curand, și că tot îi plac procesele si plimbarile București-Constanța o aștept în instanța pentru calomnie. Apropo, cred ca știe cine sunt și cu ce mă ocup real, cred ca știe ca sunt imaginea unor brand-uri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaște destul de bine, așa că o aștept cu toată sinceritatea mea la Bucuresti și pentu mine”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel