Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față. Ce spune blondina despre relația cu Gabi Bădălău

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre ce este între ea și Gabi Bădălău. Blondina a fost lovită de săgeata lui Cupidon? 

Chiar dacă este în plin scandal cu fostul ei soț, Bianca Drăgușanu își vede liniștită de viață. Blondina și-a dat șansa să iubească din nou, chiar dacă de-a lungul timpului a fost dezamăgită în repetate rânduri. Blondina și-a găsit alinarea în brațele lui Gabi Bădălău. Chiar dacă niciunul dintre cei doi nu a recunoscut oficial relația, cei doi au fost surprinși în repetate rânduri împreună. 


Ceea ce îi leagă sigur pe cei doi sunt relațiile tumultoase pe care le au cu foștii parteneri de viață. Atât Bianca Drăgușanu, cât și Gabi Bădălău sunt în plin război și se judecă prin Tribunale. 


Bianca Drăgușanu susține că este o femeie liberă și independentă, dar nu neagă vehement relația cu Gabi Bădălău. Ba mai mult, vedeta așteapă inelul și afirmă că ea a fost cea care i-a dat voie fostului soț al Claudiei Pătrășcanu să meagră în club însoțit de alte domnișoare. 


„Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Până nu ajungem la starea civilă, nimic nu este sigur. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars.


Bianca are doar cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău și spune că se bucură de toată atenția acestuia. Blondina este în al nouălea cer atunci când vine vorba de relația cu fiul de milionar și crede că în curând vor bate clopotele de nuntă. 


„Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a mai spus vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel