Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicilor esteticieni. La ce schimbare a recurs blondina: ''Am de gând să-mi fac ceva mișto''

Data publicării:
Bianca Dragusanu, foto Instagram
Descriere foto: Bianca Dragusanu, foto Instagram

Bianca Drăgușanu a trecut prin numeroase transformări de ordin estetic de-a lungul anilor. Acum, blondina vrea să îi facă o nouă schimbare.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că, de-a lungul anilor, nu puține au fost vizitele făcute în cabinetul medicului estetician. Blondina nu s-a ascuns și a recunoscut de fiecare dată când s-a tunat. Ba chiar recent, aceasta a fost supusă unei alte intervenții, după ce și-a operat nasul.

Cu toate astea, blondina nu are de gând să se oprească aici, astfel că este pregătită pentru o nouă intervenție chirurgicală. De data aceasta, Bianca Drăgușanu a trecut din nou pragul medicului estetician pentru a-și face o nouă modificare la nivelul feței.

 Și, așa cum procedează de fiecare dată, Bianca Drăgușanu a împărtășit vestea cu fanii ei de pe rețelele sociale.

''Am ajuns la Cluj din nou. De data aceasta, pentru că m-am mai desumflat la față, am de gând să-mi fac ceva mișto. Adică mișto ce presupune. Vreau să-mi conturez fața, buzele nu știu dacă mi le fac acum sau data viitoare. Una peste alta o aștept pe doamna doctor să vină să-și ia pacientul numărul unu din țară, care a venit tocmai de la București pentru ea. Eu!'', a spus vedeta pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, ținta criticilor, din cauza unei fotografii. Cum au ironizat-o internauții: „Are șoldul dislocat?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel