Bianca Drăgușanu a ajuns de URGENȚĂ la poliție. Fosta soție a lui Alex Bodi se teme pentru viața ei

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a anunțat că se teme pentru viața ei, motiv pentru care a ajuns de urgență la poliție.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Fosta soție a lui Alex Bodi a început noul an cu schimbări majore în viața ei. După ce anul trecut a divorțat de omul de afaceri, acum Bianca Drăgușanu și-a refăcut viața alături de Gabi Bădălău.

Deși a mărturisit că în prezent că și-a găsit linștea și fericirea, Bianca Drăgușanu întâmpină acum și evenimente neplăcute, care au dus-o pe vedetă chiar în secția de poliție.

Bianca Drăgușanu, amenințată în toiul nopții!

Bianca Drăgușanu a apelat la ajutorul poliției, după ce aceasta a primit mai multe apeluri din partea unui necunoscut, care a amenințat-o că îi va face rău atât ei, cât și fetiței sale. Blodina speriată de cele întâmplate a ajuns la poliție alături de avocatul ei.

„Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă”, a declarat Bianca Drăgușanu, la ieșirea din secția de Poliție, la Xtra Night Show.

Avocatul Biancăi Drăgușanu a declarat că s-a depus o plângere pentru amenințare.

„A fost o plângere dispusă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Au fost trei telefoane de la persoane diferite în ultimele 48 de ore, două dintre acestea au fost identificate de către organele judiciare”, a declarat și avocatul Biancăi Drăgușanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel