Bianca Drăgușanu, noi detalii după ce a fost chemată de urgență la DIICOT Craiova: "S-a complicat situația"

Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa foto Instagram

Bianca Drăgușanu a făcut noi dezvăluiri după ce a fost chemată de urgență la DIICOT Craiova.

Scandalul momentului continuă să ia aploare. Ieri, Bianca Drăgușanu a ajuns la DIICOT Craiova și audiată în calitate de martor în dosarul în care este implicat Alex Bodi, fostul ei soț. Recent, blondina a făcut noi dezvăluiri despre motivul pentru care a ajuns de urgență la DIICOT.

Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri după ce a fost audiată la DIICOT Craiova

Bianca Drăgușanu le-a mărturisit fanilor că urmează să se întâlnească cu avocatul ei, deoarece lucrurile au început să se complice și trebuie să pună la punct tot ce se întâmplă.

”Sunt înconjurată de prieteni puțini, dar adevărați, iar acum mă duc să mă întâlnesc cu avocatul meu, pentru că urmează să se complice puțin situația și pentru că trebuie să aranjăm lucrurile în ordine”, a spus Bianca Drăgușanu pe contul de Instagram.

Iulia Sălăgean, dezvăluiri șocante despre Bianca Drăgușanu!

Iulia Sălăgean a făcut o serie de mărturisiri șocante despre Bianca Drăgușanu, după ce prietenia dintre ele s-a spulberat. Acesta a spus că nu ar fi avut de gând să-l denunțe pe fostul soț, în schimb, Bianca Drăgușanu ar fi fst cea care a îndemnat-o să facă acest lucru.

”Eu am fost nevoită să merg să declar ce m-au întrebat ei pe mine, pentru că nu de la mine a pornit totul și eu tot am tot anulat, până când mi-a zis că dacă nu o să merg o să mi se trimită mandat de aducere și atunci a trecut să merg. Nu l-am denunțat și nu aș fi făcut asta niciodată. După ce Alex a fost eliberat, persoana care cumva a vrut să mă împingă să fac ceva a fost ea (n.r. Bianca Drăgușanu), în sensul că: ”Nu ai văzut că a fost eliberat? Eu în locul tău m-aș duce să dau cu pixul!” și eu i-am zis: ”Cum să fac asta? Nu fac asta, că nu am de ce”. Ba chiar mi-a dat un telefon și i se părea foarte amuzant”, a declarat Iulia Sălăgean pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel