Bianca Crenganiș, dorință de Crăciun: „Mi-aș dori să pot aduna toată familia într-un singur loc”

Data publicării:
EXCLUSIV

Bianca Crenganiș împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. După un an plin de reușite, vedeta face bilanțul binecuvântărilor și își amintește cu nostalgie de sărbătorile din copilărie. 

Bianca Crenganiș a început să cânte încă din copilărie. Este singura din familia sa care a urmat acest drum al muzicii. În școala generală era olimpică la matematică, însă și-a convins părinții să urmeze liceul de muzica din Bacău unde a studiat canto si pian timp de 4 ani de zile. La origine este moldoveancă din Bacău, iar prima ei dragoste a fost muzica populară, după care a început să experimenteze și alte genuri muzicale. La început muzica a fost o simplă pasiune, însă treptat tânăra și-a transformat pasiunea în meserie, iar acum activitatea ei de zi cu zi este legată doar de muzică, proiecte, evenimente.

 

Colind Bianca: 

 

SPECTACOLA: Cum te găsim în acest final de an?

Bianca Crenganiș: La final de an, mi-am luat o binemeritată vacanță în Maldive. Vara aceasta am avut foarte multe evenimente și nu am reușit să mă bucur de soare.

 

SPECTACOLA: Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Bianca Crenganiș: Cea mai mare bucurie este Turneul din America pe care l-am avut la începutul anului 2023, în luna ianuarie. Provocări au fost foarte multe. Cred că viața unui artist este mereu o provocare. Important este să înveți să le gestionezi.

 

SPECTACOLA: Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Bianca Crenganiș: Gândurile și planurile mele din noul an se îndreaptă tot către muzică, proiecte noi, evenimente. Vreau să evoluez ca artist.

 

SPECTACOLA: Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

Bianca Crenganiș: Mama este omul care mă susține necondiționat. Prezența ei în viața mea mă ajută să rămân un om echilibrat, cu picioarele pe pământ.

 

 

SPECTACOLA: I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

Bianca Crenganiș: Să încep anul 2024 cu cât mai multe hituri. Sper să vadă moșul acest interviu. :)

 

SPECTACOLA: Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masa de Crăciun?

Bianca Crenganiș: Anul acesta eu lipsesc de la masa de Crăciun. Sărbătorile nu le voi petrece în familie. Aproape în fiecare an, am cântat atât de Crăciun cât și în seara de Revelion. Mă bucur că pot să fiu alături de oamenii care aleg să petreacă sărbătorile împreună cu mine și de trupa mea. După sărbători voi petrece mai mult timp cu familia.

 

SPECTACOLA: Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masa de Crăciun?

Bianca Crenganiș: Mi-aș dori să pot aduna toată familia într-un singur loc, mai ales pe bunicii mei care din păcate acum sunt în ceruri.

 

SPECTACOLA: Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

Bianca Crenganiș: Cea mai sensibilă întrebare… Crăciunul meu era la țară, mergând prin troiene la colindat. Ne adunam toți copii satului și ne dădeam cu săniile de dimineață până seara. Uitam să mai plecăm acasă. Nu lipseau cozonacii făcuți în casă și preparatele tradiționale. Ce Crăciun era odată… astăzi multe tradiții au dispărut. Cred că ceea ce am mai păstrat este împodobitul bradului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel