Bianca Brad, mesaj cutremurător după ce a aflat că Rona Hartner a murit: „Dumnezeu să o odihnească și să aibă grijă de fetița ei de acolo de sus”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Brad, captură video YouTube
EXCLUSIV
Descriere foto: Bianca Brad, captură video YouTube

Bianca Brad a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre moartea actriței Rona Hartner, diagnosticată cu cancer la plămâni și creier.

 

Actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner, diagnosticată cu cancer la plămâni și creier, a murit la vârsta de 50 de ani după o lungă suferință. Cea care a anunțat vestea tragică a fost sora Ronei Hartner, Rinda, carea postat o fotografie cu o lumânare pe rețelele sociale. Anunțul a venit după ce, miercuri, Rinda scrisese pe Facebook că sora ei „își trăiește ultimele clipe”.

Bianca Brad, o supraviețuitoare a cancerului, a empatizat puternic cu suferința Ronei și a familiei. Aceasta a scris, ieri, pe Facebook un mesaj prin care îi transmitea toate gândurile bune Ronei.

„Nu cred! Nu știam!”

Contactată de Spectacola, actrița a rămas fără cuvinte la aflare veștii că Rona Hartner a încetat din viață.

„Nu cred! Nu știam! Nu am mai intrat să văd că sunt sunt pe drum, în mașină. Of, Doamne, ce rău îmi pare. Am văzut că nu e bine deloc, dar... Îmi pare foarte rău! Noi nu am fost apropiate, nu am fost prietene, dar nu are legătură. Îmi pare foarte rău pentru ea, era de admirat câtă energie, cât de plină de viață a fost tot timpul și cum s-a luptat, adică cum a înfruntat boala cu foarte multă credință și speranță, cel puțin prin ce se vedea în afară.

E foarte trist și îmi pare rău. Chiar m-am uitat pe pagina ei și cu o lună în urmă părea că este foarte bine, dar așa cum se știe, aparențele înșală. Este de admirat felul în care a înfruntat totul.

Îmi pare rău, e o pierdere și nu vreau să mă gândesc ce este în sufletul fetei, surorii, familiei ei. Dumnezeu să o ierte, să o odihnească și dea Dumnezeu să-și găsească liniștea acolo unde este, unde ajunge și să aibă grijă de fetița ei de acolo de sus, cum cred că o poate face, de fapt, mai bine decât dacă era aici. Noi, cei care rămânem, suferim foarte mult”, ne-a spus Bianca Brad.

2. -imagine fara descriere- (fotojet-6_41727500.jpg)

Mesaj pentru familia Ronei

Bianca Brad a transmis sincere condoleanțe familiei îndurerate și putere în această perioadă dificilă.

„Regret că s-a întâmplat așa și îmi pare rău. Condoleanțe! Le doresc putere, să poată să accepte lucrul acesta și să nu stea în durere, deși este o etapă lungă și va dura. Procesul de vindecare nu este liniar. Le doresc putere”, a transmis Bianca Brad.

Bianca Brad, despre lupta cu cancerul: „Șansa mea a fost că m-am trezit într-o noapte, din cauza durerilor”

Deși a trecut și ea prin această boală, Bianca Brad a reușit să învingă cancerul. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015. Și acum regretă că nu a mers la control la timp. 

„Șansa mea a fost că m-am trezit într-o noapte, din cauza durerilor pe care le-am avut. Am început să citesc pe internet, era miezul nopții și nu știam pe cine să întreb. Nu aveam pe nimeni în familie cu boala asta. M-a speriat ce am găsit, pentru că spune că nu doare cancerul de sân, ci doar în fază terminală. M-am speriat, apoi m-am informat mai mult și mi-am dat seama că nu este chiar așa. Pentru mine a fost un noroc. Altfel nu aș fi mers la doctor. 

Sper să trăiesc mulți ani de calitate. Am căutat să supraviețuiesc. Este o boală care, din fericire, nu mai este o condamnare la moarte în ziua de astăzi, desigur, dacă este descoperită la început. Este foarte important acest lucru, pentru că în funcție de ce face persoana care este diagnosticată, șansele cresc sau scad, sigur că depinde de stadiu, de localizare. Sunt mulți factori. Contează foarte mult și starea mentală. Degeaba ai parte de terapii bune și medici buni dacă nu crezi, dacă ești speriat. Bine, teama este normală, mai ales la început, când vine cu șocul diagnosticului, dar după depășirea lui trebuie să te remontezi și să nu o iei ca pe o condamnare la moarte, ci ca pe o oportunitate de a-ți revizui stilul de viață, gândirea, să nu te victimizezi. Nu este ușor. Eu pot să spun lucrurile acestea după niște ani”, a mărturisit Bianca Brad, în exclusivitate pentru Spectacola.

 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel