Bianca Brad, despre lupta cu cancerul la sân. De ce a ținut totul secret vreme de șase ani: „A fost un șoc mare”

Data publicării:
Bianca Brad, foto instagram
Descriere foto: Bianca Brad, foto instagram

Bianca Brad a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. Cum a trecut vedeta peste această boală?

Bianca Brad este un exemplu pentru multe femei din România. De-a lungul timpului, actrița a trecut prin momente foarte grele. În urmă cu șase ani a fost diagnosticată cu cancer la sân dar a ținut totul secret pentru a-și proteja mama. A trecut prin tratamente grele și operație singură, pentru că a vrut să își țină departe familia de această boală. 


„În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2015. A fost un șoc mare. Inițial am vrut să fac tratamentul convențional dar în urma unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă.


6 ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură.


De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat”, a dezvăluit Bianca Brad la Exclusiv Vip, de la Prima TV.


Bianca Brad spune că nu se mai teme de această boală și toată puterea ei stă în credința față de Dumnezeu. 


„Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o sa revină cancerul. Important e să lași frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc.


Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu”, a mărturisit Bianca Brad, la Prima TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel