Bianca Brad, declarații dureroase. Cum a reacționat mama ei când a aflat că fiica sa a avut cancer la sân

Data publicării:
Bianca Brad, foto Facebook
Descriere foto: Bianca Brad, foto Facebook

Bianca Brad a trecut prin momente cumplite, după ce a dus o luptă crâncenă cu cancerul. Vedeta și-a deschis sufletul și a povestit cum a reacționat mama ei când a aflat ce se întâmplă cu fiica ei.

Recent, Bianca Brad și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare povară din viața ei. În urmă cu șase ani, vedeta a primit o veste cruntă. Mai exact, Bianca Brad a aflat că are cancer la sân. Deși a fost depistată cu cancer la sân în stadiul 3, vedeta a dus lupta cu fruntea sus, în liniște, fără să spună nimănui prin ce trece. Aceasta a decis să țină secret acest lucru, deoarece nu a vrut să-și sperie familia.

Bianca a povestit cum a reacționat mama sa când a aflat că fiica ei a avut cancer, mai ales că cea care i-a dat viață știe abia de câteva zile de problemele de sănătate cu care s-a confruntat fata ei.

„Mi-am urmat intuița, asta pentru că în ziua în care i-am spus mamei, adică acum câteva zile, mai exact luni. (...) Mi-a spus că este mai bine că nu i-am zis că nu crede că ar fi putut duce povara unei asemenea vești.”, a declarat Bianca Brad la Antena Stars.

Ținând cont de faptul că Bianca Brad nu a vorbit cu nimeni despre povara din viața ei, vedeta a fost nevoită să înfrunte singură toate greutățile. Aceasta a declarat că Dumnezeu a ajutat-o enorm să treacă peste această cumpănă.

„ Acum nu mai am niciun dubiu, credința și Dumnezeu m-au ajutat să pot duce această cruce. Am decis acest lucru pentru că mama este în vârstă și este o mamă mai anicoasă. (...) A fost o alegere din iubire.”, a mai adăugat vedeta.

 

Premoniția mamei sale

"Eu nu i-am spus mamei, ea nu a știut pentru că am vrut să o protejez. Mamei i-am spus luni, înainte de eveniment. Aveam niște emoții. Băiatului i-am spus în primăvară, înainte de operație. Urma să mă vadă la pat, cu fire, am vrut să-l pregătesc. Pentru mama a fost mai bine, chiar mi-a zis că a fost mai bine că nu i-am zis.

Am intuit bine. Am vrut să o protejez, la fel și pe Luca. Dar pentru mine a fost extrem de greu, este extrem de greu să nu poți să vorbești, mai ales când ai momente grele și nu poți să vorbești. Mama are premoniții. M-a sunat într-o zi mi-a zis că a visat că aveam ceva mare și negru la sânul drept, exact așa cum aveam. Eu am încercat să nu-i dau nimic de înțeles, i-am zis că n-am nimic și am întrebat-o eu cum eram în vis. Mi-a zis că eu eram bine, luminoasă, îmbrăcată în alb, că i-am zis să stea liniștită că sunt bine. Luni, când i-am dat vestea eram îmbrăcată în alb, inconștient, practic visul mamei s-a împlinit.", a spus Bianca Brad la Exclusiv Vip, de la Prima TV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel