Bianca Brad, cancer. Primul SEMN pe care l-a simțit: M-am trezit cu dureri infernale. Acest cancer dă dureri doar în fază terminală. Nu mai mâncați pui la restaurant, uriașă greșeală

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Brad, foto Facebook
Descriere foto: Bianca Brad, foto Facebook

Bianca Brad a făcut dezvăluiri tulburătoare despre diagnosticul de cancer pe care l-a primit. Care a fost primul semn pe care l-a simțit. 

La finalul anului 2021, Bianca Brad a șocat pe toată lumea atunci când a dezvăluit că în urmă cu șase ani a fost diagnosticată cu cancer la sân și când a povestit cât de greu i-a fost şi cum i-a spus mamei sale despre boala care a măcinat-o.

"Înainte de a-i spune am avut emoții foarte mari, am avut aceleași emoții ca acum 6 ani, când mă gândeam să merg să îi spun. M-a bufnit plânsul, gândindu-mă cum o să reacționeze și cum o să îi fie, dar m-am adunat, i-am expus toată povestea, nu am intrat în detalii foarte mari, i-am spus într-un mod cât mai finuț și necomplicat, foarte pozitiv și optimist. (...) Apoi a făcut ochii mari și mi-a zis: "Bine că nu mi-ai spus!". Mă bucur că mi-am ascultat instinctul. Ar fi trebuit să lupt să o țin pe ea sus, nu doar pe mine!", a spus Bianca Brad atunci, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Bianca Brad a fost diagnosticată cu cancer la sân în anul 2015. Actrița Bianca Brad a povestit cum a descoperit că are cancer și regretă că nu a fost la un control din timp. Vedeta a trecut singură prin boală și nu a vrut să spună nimănui despre problemele de sănătate pe care le avea.

Bianca Brad a explicat că s-a trezit cu dureri insuportabile la sâni și a mers destul de târziu la medic.

Timp de 6 ani, Bianca Brad a mers singură la terapie, a făcut tratamente și perfuzii.

"Eu n-am fost la controalele anuale. Într-o noapte m-am trezit cu o durere cruntă în sân, îmi venea să bag mâna și să scot tot ce e acolo", a spus Bianca Brad într-un interviu. 

Recent, Bianca Brad a revenit cu noi detalii despre semnele pe care le-a avut. 

"A fost greşeala mea că nu m-am dus la niciun control şi nici nu mă palpam cu atenţie. Şi brusc, într-o noapte din mai 2015, m-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept. Aveam senzaţia că, din interior spre exterior, mă străpungeau cuţite, săgeţi, ace, aveam nişte dureri crunte. Nemaiputând să dorm, am început să caut pe internet de la ce ar putea fi şi ce aş putea să fac.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel