Bianca Brad, momente cumplite. Unde și-a găsit alinarea actrița

Data publicării:
Bianca Brad, foto instagram
Descriere foto: Bianca Brad, foto instagram

Bianca Brad despre rugăciuni, speranțe și minunile Dumnezeiești

Bianca Brad are 52 de ani și este actrița care a suferit enorm în urma unor momente tragice. Cu toții o știm ca fiind o persoană veselă, însă prea puțini știu povestea tragică a actriței. 

Actrița a ajuns la limita disperării, la un pas distanță de a-și pune capăt zilelor, după ce fiica ei cea mică, Emma a murit la naștere, moment în care părea că întreg universul se năruia în jurul ei.

8 ani mai târziu, în 2013, când lucrurile păreau pe făgașul lor firesc, iar lecțiile de viață păreau învățate, Bianca primește un telefon, la ceas de seară, de la un avocat care o anunță că Aurel Frățilă, tatăl copiilor lor, a fost arestat, urmează a fi extrădat în SUA și probabil că nu-l va mai vedea niciodată.

Paparazzi au început să o urmărească la tot pasul, ziarele și televiziunile transmiteau certitudini despre condamnarea lui Aurel și încarcerarea lui la Guantanamo, în vreme ce veștile din partea avocaților veneau rar și sărăcăcios. După un an de anchetă, Aurel Frățilă a fost eliberat, iar relația lor a renăscut.

Aceasta a fost întrebată de nenumărate ori cum își alină durerea Emei, aceasta a răspuns: 

”Unele mămici merg foarte des la cimtir, ca să-și plângă copilul. Eu nu pot, nu-mi place să merg la mormânt, pentru că acolo mă izbește realitatea, nu suport să îi văd trupușorul în pământul ăla rece. Am născut-o în Germania, era cam singurul spital unde o puteam naște pe Emma, care avea malformații la inimă. Cei de acolo nu au fost de acord să-i aduc trupușorul în țară. Am luat foc, le-am spus să-mi plătească avionul ca să vin să pun o floare la mormântul fetei. Am revenit în România, fiica mea a rămas acolo, la morga, timp de o lună. Eram pe pilot automat, nu mai știam de mine. Cu șpăgi și cu bani dați peste tot am adus trupul ei în țară”.

Astăzi, vedeta se pare că și-a regăsit liniștea sufletească, în Dumnezeu. Actrița a postat un mesaj în care spune că, după atâtea lacrimi, căutări și momente de disperare, în sfârși a primit darul de la Dumnezeu pe care îl căuta de atâta timp. 

”Am avut o perioadă foarte, foarte, FOARTE grea. Aproape îmi pierdusem speranța că va fi iar/mai bine, dar am continuat să mă rog. Mecanic, agățându-mă de cuvintele citite în rugăciuni despre puterea rugăciunii, răbdare, iertare, speranță. M-am rugat, am plâns, și iar m-am rugat și am plâns până la epuizare. L-am rugat pe Dumnezeu, Maica Domnului și Sfântul Mina să mă ajute, dar nu primeam niciun răspuns, credeam eu, pfff...când, de fapt, au fost mereu lângă mine, dar eu nu eram pregatită să aud și să văd.

Dumnezeu m-a purtat pe brațele Sale când nu am mai avut putere, a avut răbdare cu mine, mi-a scos în cale oameni minunați și m-a luminat; Maica Domnului m-a protejat cu Sfântul Ei Acoperământ și a mijlocit, iar Sfântul Mina a răspuns neașteptat de repede și de frumos.Nu pot spune mai multe acum, dar abia aștept să o pot face liber, pentru a da curaj și putere și altora...și pentru a da mai departe ajutorul primit de Sus...În continuare am de parcurs un drum anevoios, dar ce am trăit în dimineața asta a fost atât de profund și de eliberator încât am vrut să scriu aici, ca să rămână în "jurnalul meu public" care îmi va reaminti ce am simțit: Astăzi este prima zi din restul vieții mele...care, cu ajutorul lui Dumnezeu și al ajutoarelor Sale, va fi tot mai bună, mai luminoasă și mai frumoasă! Cum poate fi mai miraculos de atât?

Rugați-vă cu fiecare fibră a ființei voastre, aveți răbdare, nu vă pierdeți credința și speranța, bateți și vi se va deschide, cereți și vi se va da!Florile sunt în semn de recunoștință pentru ajutorul primit și pentru bucuria traită, dar și pentru a vă cere iertare tuturor celor pe care v-am dezamăgit cu tăcerea și cu autoizolarea mea”, a scris vedeta pe contul ei de facebook

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel