Bia Khalifa, atac dur la adresa Lidiei Buble. Cum a jignit-o pe artistă: „Arată a băiețel”

Data publicării:
Sursa foto: Lidia Buble și Bia Khalifa, captură TV/ colaj Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Buble și Bia Khalifa, captură TV/ colaj Spectacola

Bia Khalifa a atacat-o dur pe Lidia Buble, în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Bia Khalifa a ajuns din nou în centrul atenției, după ce a atacat-o dur pe Lidia Buble. Totul s-a întâmplat după ce AMI a ajuns în Tabăra Belelelor. În timp ce îi prezintă împrejurimile, blondina a atacat-o indirect pe Lidia Buble spunând că AMI este singură artistă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.  

Mai mult decât atât, Bia Khalifa nu s-a ferit să susțină faptul că „în sfârșit, avem o cântăreață adevărată în tabără”.

Bia Khalifa, atac dur la adresa Lidiei Buble

Bia Khalifa a recunoscut că s-a plictisit de Lidia Buble. Totodată, aceasta a jignit-o pe artistă spunând că arată „ca un băiețel”.

”În sfârșit a venit un talent adevărat, o cântăreață pe bune! M-am plictisit de Lidia, cu singura ei voce. Ami arată a artist, Lidia arată a băiețel.”, a spus Bia Khalifa.

Bia Khalifa l-a jignit grav pe Cornel Palade, în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Un scandal a luat amploare în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. De data aceasta conflictul a început între Bia Khalifa  și Cornel Palade. Mai exact, blondina din online l-a înjurat și l-a jignt pe îndrăgitul actor.

Cornel Palade, jignit grav de Bia Khalifa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Se pare că totul a pornit de la un vas nespălat. Blondina nu s-a mai putut abține și l-a înjurat pe Cornel Palade. 

„Astăzi, Cornel a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-și asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul', a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii. 

Ulterior, aceasta a început jignirile la adresa lui Cornel Palade. 

'Spune în p&%@ mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu! Te credea în primele zile, nu acum', i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade.

Cum a reacționat Cornel Palade

Fără să stea prea mult pe gânduri, Cornel Palade i-a dat imediat replică vedetei din online. 

'Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta și un om civilizat nu face așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct.

A vorbit foarte urât și a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcționez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îți spun că ai un comportament mizerabil, atât', a adăugat și Cornel Palade.

Blondina nu s-a oprit și a continuat jignirile la adresa colegului său. 

 'Eu vorbesc cum vorbesc și în viața de zi cu zi, nu mă abțin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îți dau ție explicații. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos ești în fața mea'.

Lidia Buble a intervenit în scandalul dintre cei doi

Artista nu a putut să accepte jignirile pe care Bia Khalifa le-a adus la adresa lui Cornel Palade, astfel că nu s-a mai putut abține și a  pus-o la punct pe blondină. 

„Bia, dar nu poți să vorbești așa, este un om mai în vârstă de cât tine, plus că este un mare actor. Nu poți să i te adresezi așa, nu se poate, e lipsă de respect.', a spus Lidia Buble.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel