Beyonce, lecție despre realitate. Cum își educă diva copiii

Data publicării:

La fel ca mulți părinți în 2020, Beyoncé s-a confruntat cu provocarea de a le explica copiilor schimbările petrecute la nivel mondial.

În ediția viitoare a revistei British Vogue, superstarul vorbește deschis despre modul în care își învață fetița, pe Blue Ivy, în vârstă de 8 ani jumătate, spunând că a „devenit un ascultător mai bun” și lăudând- o ca fiind „foarte inteligentă”: „Sunt conștientă că există o schimbare, dar este treaba mea ca părinte să fac tot posibilul pentru a păstra un mediu cât mai pozitiv și mai sigur pentru un copil de 8 ani”, spune Beyoncé, în vârstă de 39 de ani.

Și „sfatul ei cel mai bun” pentru alți părinți care încearcă să se descurce în peisajul actual și să aibă un echilibru în ceea ce privește îngrijirea copiilor lor: „Iubește-i mai tare ca niciodată”

"Le explic copiilor mei că nu sunt niciodată prea tineri pentru a contribui la schimbarea lumii. Nu le subestimez niciodată gândurile și sentimentele și comunic cu ei pentru a înțelege cum îi afectează acest lucru", adaugă Beyoncé. Blue Ivy este, deja,  suficient de cunoscută pentru a beneficia de atenția lumii din jur, în ceea ce privește proiecte precum videoclipul „Brown Skin Girl” și contribuția la  filmările pe care mama ei le-a avut în ultimele luni. "Când îi spun că sunt mândră de ea, ea îmi spune că este mândră de mine și că fac o treabă bună. Este mult mai dulce decât mine". "Îmi topește inima. Cred că cel mai bun mod de a-i învăța este să le fiu exemplu", a spus artista.

Beyoncé a vorbit, de asemenea, în interviul acordat revistei despre motivul pentru care a simțit o chemare pentru a ajuta la ridicarea muzicii gospel, spunând că „ceva s-a deschis în interiorul ei” după ce Blue s-a născut în ianuarie 2012: "Din acel moment, mi-am înțeles cu adevărat puterea, iar maternitatea a fost cea mai mare inspirație a mea. A devenit misiunea mea să mă asigur că trăiește într-o lume în care se simte cu adevărat văzută și apreciată. De asemenea, am fost profund inspirată de călătoria mea în  Africa de Sud cu familia mea ", spune ea.

„Și după ce l-am avut pe fiul meu, Sir Carter, am simțit că este important să-i ridic și să-i laud pe băieții noștri și să mă asigur că vor crește cu suficiente filme, cărți pentru copii și muzică care promovează inteligența emoțională, valoarea de sine și istoria noastră bogată. De aceea filmul "Black Is King" îi este dedicat ", explică Beyonce.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel