Betty White va sărbători împlinirea vârstei de 100 de ani printr-un "film-petrecere", lansat în ziua ei de naştere, pe 17 ianuarie

Data publicării:
Betty White, foto Instagram
Descriere foto: Betty White, foto Instagram

Actriţa americană Betty White va împlini luna viitoare vârsta de 100 de ani şi îşi invită fanii din Statele Unite la lansarea unui film care va include numeroase vedete şi imagini de la petrecerea ei aniversară.

Luni au fost puse în vânzare biletele la "Betty White: 100 Years Young - A Birthday Celebration", un film care va fi proiectat la nivel naţional în Statele Unite pe 17 ianuarie, când celebra actriţă americană, una dintre protagonistele serialului "The Golden Girls", va împlini vârsta de 100 de ani.

Filmul este considerat un eveniment cu multe vedete, având ca invitaţi de marcă vedete precum Ryan Reynolds, Tina Fey, Robert Redford, Lin-Manuel Miranda, Clint Eastwood, Morgan Freeman, Jay Leno, Carol Burnett, Craig Ferguson, Jimmy Kimmel, Valerie Bertinelli, James Corden, Wendy Malick şi Jennifer Love Hewitt.

Pelicula oferă aspecte diverse din viaţa celebrei actriţe americane - imagini din culisele unor producţii, discuţii cu angajaţii ei, momente de distracţie în reşedinţa artistei, secvenţe când Betty White şi-a împrumuta vocea unui film pentru a interpreta o susţinătoare a drepturilor animalelor, se afirmă într-un comunicat de presă, potrivit căruia filmul va include şi "petrecerea aniversară adevărată" a vedetei de film şi televiziune, la care vor participa mulţi prieteni celebri.

Filmul "Betty White: 100 Years Young" va fi proiectat în aproape 900 de cinematografe din Statele Unite la orele locale 13:00 şi 19:00, în data de 17 ianuarie. Biletele pot fi cumpărate pe site-ul PhantomEvents.com sau la casele de vânzare ale sălilor în care va rula această producţie.

În timp ce fanii aşteaptă cu nerăbdare ca Betty White să treacă acest prag de vârstă cu totul special şi, poate, să sărbătorească momentul într-un cinematograf, unele dintre sfaturile de viaţă oferite de cunoscuta şi longeviva actriţă americană în 2017 rămân valabile şi în prezent, notează Agerpres. 

"Nu vă concentraţi pentru a pune totul doar asupra voastră. Asta dispare destul de repede. Nu e greu să găsiţi lucruri care să vă intereseze. Bucuraţi-vă de ele. Răsfăţaţi-vă cu ele", a declarat Betty White într-o emisiune prezentată de Katie Couric.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel