Betty Vișinescu, acuzații grave, după spectacolul la care trebuia să cânte și tatăl său, Florin Salam. De la ce a pornit totul

Data publicării:
Captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theXclusive

După concertul la care trebuia să cânte Florin Salam a luat naștere un mare scandal. Fiica artistului a povestit tot ce s-a întâmplat.

Florin Salam și Betty urmau să cânte împreună, pe aceeași scenă. Concertul a fost promovat de artist și fiica sa cu ceva timp înainte ca acesta să se infecteze cu Sars-Cov2 și să ajungă la spital. Deși nu a anunțat că nu va mai urca pe scenă, manelistul nu s-a prezentat la spectacol, iar în locul lui l-a trimis pe Tzancă Uraganu.

Imediat după spectacol, Betty Vișinescu a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare, unde îi aduce grave acuzații patronului localului unde s-a desfășurat evenimentul. Mai exact, fiica celebrului manelist a mărturisit că  patronul locației unde s-a desfășurat evenimentul nu a vrut să îi plătească așa cum trebuie.

Betty Vișinescu, acuzații grave, după spectacolul la care trebuia să cânte și tatăl său

„Aviz patronului la care s-a ținut concertul de sâmbătă seară. Din respect pentru public am urcat pe scenă. Am ținut cont, fiindcă tatăl meu nu a fost prezent, deoarece a avut o mică problemă de sănătate în ziua respectivă și am fost obligată să îmi fac datoria. Ținând cont că momentul trebuia să fie între mine și tatăl meu, dar sănătatea este pe primul plan și se întâmplă să îți fie rău în zile importante, Andrei Velcu (Tzancă Uraganu) a fost alături de mine și a ținut cont de tatăl meu și de familia noastră, nefiind plătit, a venit pur și simplu din respect.

Concluzia? Am cerut o sumă modică de bani și nu ni s-a oferit. M-am aflat acolo, am urcat pe scenă, mi-am făcut datoria, dar seriozitatea unde este din partea lor față de mine? Contractul între mine și el nu a existat, fiindcă am așteptat până în ultima zi. De o lună de zile patronul zicea că aduce contractele să le semnăm. Probabil nici eu nu trebuia să urc pe scenă până nu aveam toate cele puse la punct, dar tot publicul era acolo și nu am mai ținut cont de nimic. Am cântat din respect pentru voi și pentru tatăl meu.

Nu vreau să fac „țigănii” pentru bani, însă nu a existat seriozitate față de mine și restul care au fost acolo, care au lucrat zile la rând pentru acest <>”, a sris vedeta pe InstaStory.

Florin Salam, în lacrimi după ce a anunțat că nu poate să cânte alături de fiica sa

„Vă salut oameni buni. Am și eu un anunț foarte important, simt nevoia să fac acest anunț pentru sufletul meu. Vreau să-mi cer scuze de la fata mea, de la Betty. Vreau să-i spun din toată inima: „La mulți ani”. Fata mea, să mă ierți că n-am putut să cânt ieri că mi-a fost cu o zi înainte foarte greu.

N-am putut să cânt, crede-mă că nu te minte tăticul tău. La mulți ani, voi recupera tot. Îți promit. Te iubesc, la mulți ani să fi sănătoasă fata mea și să mă înțelegi că tu ești baza mea. Te iubesc”, i-a transmis Florin Salam fiicei sale. 

Roxana Dobre: „Betty îl înțelege, iar noi am fost aici să o susținem”

Soția lui Florin Salam, Roxana Dobre, a explicat și ea situația și spune că Betty nu s-a supărat pe tatăl ei, cunoscând bine motivele pentru care acesta a lipsit. 


„El nu s-a simțit foarte bine pentru a fi apt să-și onoreze concertul alături de fiica sa. Este un concert foarte important, dar, din păcate, nu a putut să ajungă. Betty îl înțelege, iar noi am fost aici să o susținem

Mulțumim lui Dumnezeu! Încă nu și-a revenit în totalitate, însă se simte oboseala și acum, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu și cu ajutorul cuiva care vine acasă la noi și se ocupă de el, va fi bine în curând. El este un bărbat puternic și un om muncit. Am trecut cu bine peste toate momentele acelea grele, dar s-a dramatizat puțin situația, pentru că așa suntem noi, românii. Am trecut cu bine peste tot, am luat ce a spus medicul și a fost ok ”, a declarat soția lui Florin Salam, la Antena Stars, potrivit SpyNews.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel