Betty Salam, mesaj emoționant la 12 ani de la moartea mamei sale: „Sufletul ei era prea bun...”/ FOTO

Data publicării:

Betty Salam a transmis un mesaj emoționant despre mama sa, la 12 ani după ce aceasta s-a stins din viață.

Fănica Salam s-a stins din viață în urmă cu aproximativ 12 ani, din cauza unei unei boli grave, ciroză hepatică. Teribila veste a venit ca un trăznet peste Florin Salam, dar și restul familiei, care au trecut cu greu peste această tragedie.

Betty Vișănescu, fiica lui Florin și a Fănicăi Salam, își aduce aminte cu drag despre femeia care a adus-o pe lume. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o poză cu aceasta, după ce un fan a rugat-o să spună câteva cuvinte despre mama ei.

„Ce aș putea spune despre mama mea? Numai lucruri frumoase! Mama era un model pentru mine. M-a învățat să fiu un om bun și sufletist, să iert și să mă înconjor de oameni frumoși și de la care am ce să învăț.

Ea va rămâne în sufletul meu toată viața, iar Dumnezeu a luat o decizie pentru ea... Sufletul ei era prea bun pentru această lume”, a scris Betty Salam, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Florin Salam nu a putut să treacă peste moartea soției sale

 

Florin Salam a simțit că o ia razna, nu știa ce să mai facă și a stat o lună și ceva închis într-o cameră în speranța că își va reveni, după ce femeia care îl făcea extrem de fericit, a pierdut lupta cu boala nemiloasă. Nu i-a fost deloc ușor, dar după o vreme a reușit să își revină, deși nu a trecut complet peste moartea femeii.

„Iubirea îmi dă și viață, dar mi-o și ea. Eu de aia sufăr mult… Prima dată a fost atunci când am pierdut-o pe mama copiilor mei, pe Fănica. Atunci… nu știu dacă pot să descriu… mai ales când am auzit. Am crezut că am dispărut și eu. Mă uitam pe un geam, vedeam situația și nu îmi venea să cred. Nu știam cum să prezint eu. Durerea era cum era. Nu știam ce să fac eu mă gândeam. Nici nu știam ce să hotărăsc, cum să fac. Am înnebunit. Am stat vreo lună și ceva închis într-o cameră”, a povestit Florin Salam în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel