Berbec, Taur, Gemeni, Rac: îngerii zodiei vă sprijină pe finalul acestei luni. Previziuni și sfaturi

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Fiecare semn zodiacal intră sub influența unei planete și există un înger al acestei planete care va aduce înțelepciune sufletului atunci când este în acord cu acel înger. Iată câteva previziuni pentru finalul lunii iulie, dar și ce îngeri păzitori veghează asupra zodiilor

Previziuni pentru finalul lunii pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac, dar și detalii despre îngerii păzitori ai zodiei voastre cu care vă puteți conecta pentru a putea primi sprijin:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte intră în Taur, deci tu ar trebui să ai mare grijă la zona financiară, indiferent dacă ești în vacanță sau la serviciu. Marte te ajută să obții și venituri, dar te face să le cheltuiești și foarte repede. Mai ales, că lui Marte în Taur îi place să mănânce bine, să se distreze. Nu te pierde, nu fi mai generos decât e cazul. Vei simți nevoia de a face cadouri celor din jurul tău, de a fi darnic cu copiii, dacă ai copii. Dacă nu aveți un fond de rezervă, dacă nu aveți un plan în acest sens, ar fi cazul să îl faceți. Meditați cât mai mult și fiți curajoși. 

Îngerii Berbecului:

MACHIDIEL, Îngerul Reînnoirii și Curajului. Acesta este îngerul special al Berbecului și el îți va aduce curaj atunci când te simți anxios sau înfricoșat. El va aduce, de asemenea, o reînnoire a sufletului tău pe măsură ce cauți inspirație pe calea spirituală și îți reîmprospătezi mintea când te simți confuz.

TELETIEL, Îngerul Razei Roșii. Raza roșie este raza energiei, iar Teletiel vă va aduce energie atunci când vă simțiți epuizat.

RAHMIEL, Îngerul Iubirii. Iubirea este lecția specială pe care Berbecii s-au întrupat să o învețe, iar Rahmiel vă va aduce înțelegerea iubirii altruiste și necondiționate. Iubirea este lecția supremă și va duce la iluminarea spirituală.

SAMAEL, Îngerul lui Marte. Berbecul se află sub influența lui Marte și acest înger va aduce armonie și îndrumare în viața de zi cu zi.

Taur/ Ascendent în Taur

Marte vă împinge să faceți un pas înainte, iar pentru că voi nu sunteți foarte activi, de data asta s-ar putea să ajungeți într-un punct-limită, care să vă oblige să schimbați ceva. Mai bine schimbați voi înainte să fiți puși în situații delicate. Marte vă invită și să găsiți o metodă prin care să vă consumați furia. Faceți multă mișcare, alergați, mergeți pe jos, consumați această furie pentru a nu v-o vărsa pe ceilalți, pentru a nu vă certa cu partenerii sau cu părinții. Canalizați furia aceasta într-un mod sănătos.

Îngerii Taurului:

SURIEL, Îngerul Frumuseții. Acesta este îngerul special al Taurului și el va aduce o înțelegere a adevăratului sens al frumuseții și vă va ajuta să vă dați seama că sunteți într-adevăr o ființă spirituală foarte frumoasă.

ASMODEL, Îngerul Serviciului. Serviciul este lecția specială a Taurului, iar Asmodel vă va ajuta să îmbrățișați și să înțelegeți serviciul pe care trebuie să îl faceţi pentru semenii voștri.

LEHATIEL, Îngerul razei violete. Lehatiel vă va aduce sufletului noi culmi ale conștiinței spirituale.

ANAEL, Îngerul lui Venus. Anael va aduce pace și armonie în situații dificile și va aduce și înțelepciunea Mamei Divine în sufletul tău.

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel