Berbec, Rac, Leu, Vărsător: Ce plantă ți se potrivește cel mai bine, în funcție de semnul tău zodiacal. Cui poartă noroc trandafirii

Data publicării:
Flori, sursa unsplash, autor Amelie & Niklas Ohlrogge
Descriere foto: Flori, sursa unsplash, autor Amelie & Niklas Ohlrogge

Află ce plantă ți se potrivește cel mai bine, în funcție de semnul tău zodiacal. Cui poartă noroc trandafirii:

Berbec  - Floarea Soarelui

 

Nativii Berbec sunt extrem de încăpățânați, dar iubesc adrenalina și nu se dau înapoi de la riscuri. Tocmai din acest motiv, floarea soarelui este o plantă perfectă pentru personalitatea unui nativ Berbec.

 

Taur  - Liliac

 

Nativul Taur este un familist convins! Deși ai crede că roșul este culoarea romantismului pentru Tauri, movul se potrivește cel mai bine personalității lor sensibile. Plantele mov sunt guvernate de Planeta Venus, ceea se înseamnă că iubirea unui Taur este veșnică. 

 

Gemeni - Tillandsia

 

Gemenii nu prea știu ce vor, ba sunt rebeli și ambițioși, ba calmi. Planta potrivită pentru personalitatea Gemenilor este Tillandsia, deoarece este lipsită de rădăcini și poate fi mutată dintr-un loc în altul. 

 

Rac - Crinul păcii

 

Acest semn zodiacal este extrem de sensibil, tăcut, căruia nu-i place să deranjeze pe nimeni. Nativii Rac se aseamănă cel mai bine cu planta Crinul păcii, deoarece este foarte delicată.

 

Leu - Rozmarin

 

La fel ca Leii, rozmarinul atrage atenția oriunde ar fi pus - în mâncare, ceai sau ghiveci (datorită aromei sale puternice). 

 

Fecioară - Azaleea

 

Fecioarele sunt un semn zodiacal pragmatic, atent la detalii, exigent, la fel ca azaleea. Această plantă este extrem de pretențioasă și sensibilă.

 

Citește continuarea pe DCMedical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel