Berbec, Balanță, Rac, Fecioară: Care sunt semnele active din zodiac. Dar cele receptive

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Jill Wellington
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Jill Wellington

Află dacă te-ai născut sub un semn zodiacal activ și mereu în mișcare, gata să prindă orice informație din zbor.

Astrologia este alcătuită din 12 semne zodiacale, fiecare dintre acestea având propria energie, calitate, putere, slăbiciune și atribuție. Acestea sunt împărțite în 4 elemente - pământ, aer, foc și apă. Aceste elemente ajută la înțelegerea caracteristicilor de bază ale acestor semne zodiacale. 


Dar, în afară de acestea, mai există o altă modalitate de a diferenția calitățile acestor semne zodiacale. Unele semne zodiacale sunt active, iar altele sunt receptive. Așadar, găsiți semnele active și receptive în astrologie.


Semnele zodiacale active 


Semnele de foc, îndrăznețe și pasionale și semnele de aer comunicative sunt incluse în grupul semnelor active- Săgetător, Berbec, Leu, Balanță, Gemeni, Vărsător. Aceste semne sunt, de asemenea, cunoscute ca semne zodiacale pozitive sau masculine. 


Persoanele din aceste semne sunt mai sociabile, orientate spre acțiune, comunicative, îndrăznețe, pasionale, extrovertite, cu mișcări rapide, asertive și curajoase. Ei iau mai multe inițiative și se raportează la orice într-un mod activ.


Semnele zodiacale receptive


Semnele de pământ raționale și semnele de apă emoționale și sensibile sunt cele receptive- Rac, Pești, Scorpion, Fecioară, Taur, Capricorn. Ele sunt denumite și semne zodiacale negative sau feminine. 


Aceste persoane sunt mai concentrate pe plan intern. Sunt practice, sensibile, responsabile, de încredere, intuitive și muncitoare. Ele reacționează  orice într-un mod mai blând și mai lin. 


Sunt foarte conștiente de emoții și foarte grijulii cu ceilalți. Aceste persoane sunt mai introvertite și își analizează întotdeauna latura emoțională înainte de a lua orice decizie. Sunt adesea numite semne negative, dar nu în sens negativ. Aceste persoane sunt intuitive și sensibile. 

 

Citește și: Horoscop. 3 semne zodiacale vor avea mare NOROC în dragoste după 22 iulie 2021



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel