Benone Sinulescu și-a făcut deja testamentul. Cui îi lasă artistul toată averea, după ce va muri

Data publicării:
Benone Sinulescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, sursa foto Facebook

Benone Sinulescu, care în prezent se confruntă cu grave probleme de sănătate, și-a făcut deja testamentul.

În urmă cu șase ani, Benone Sinulescu a declarat că și-a făcut deja testamentul și că toată averea sa o să-i revină soției sale, pe care o iubește extrem de mult.

„Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, declara în 2014, Benone Sinulescu pentru Viva.

 

Benone Sinulescu, probleme grave de sănătate

 

În cursul zilei de sâmbătă, impresarul lui Benone Sinulescu, Ionuț Pavel, a intrat în direct la România TV,  și a declarat că artistul a fost găsit inconștient în casă. 

Ionuț Pavel spunea, de asemenea, că Benone Sinulescu a fost dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate.

'Este vorba despre o situație care durează de ceva vreme, cam de un an. Noi am vrut să-i păstrăm imaginea intactă și n-am ieșit cu intervenții. Acum simțim că este nevoie. În clipa de față, artistul se află într-o stare foarte gravă și se stinge fără să aibă vreun ajutor de specialitate, într-o clinică de îngrijiri paleative de lângă Arad.', a declarat Ionuț Pavel la RomâniaTV, citează DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel