Benone Sinulescu, povestea perucilor care l-au făcut celebru. De ce a ales regretatul artist să le ardă

Benone Sinulescu, sursa Youtube
Descriere foto: Benone Sinulescu, sursa Youtube

Benone Sinulescu s-a stins din viață și a lăsat multă durere în urmă. Dar care este povestea perucilor purtate de regretatul artist? 

Benone Sinulescu s-a stins din viață la 84 de ani, din cauza unor unor complicații pulmonare. Moartea regretatului artist a lăsat multă durere în urmă, iar apropiații și cei care l-au admirat sunt acum în stare de șoc. Benone Sinulescu a distrat generații întregi cu muzica lui, iar înainte de Revoluție, artistul este cunoscut și pentru perucile cu care se afișa în timpul reprezentațiilor muzicale. 


Benone Sinulescu încerca astfel să ascundă complexul de care suferea, dar nu a fost nici așa ocolit de gurile răutăcioase. După anul 1990, artistul a renunțat să peruci și a ales să înfrunte realitatea pe care o ascundea deja de ani buni. 


Regretatul artist a păstrat în jur de 20 dintre peruci, pe restul, însă, le-a ars. Benone Sinulescu a închis acel capitol din cariera în mai multe cutii, pe care le-a depozitat în casa lui de la Sibiu. 


„Unele dintre ele, care mi s-au parut mai deteriorate, le-am dat foc, mai am unele, cred că am mai rămas cu 20. Perucile erau un supliciu pentru mine, din cauza transpiraţiei ieşeam din sălile de spectacol ca un şobolan”, a mărturisit în trecut, regretatul artistul pentru Click!


Benone Sinulescu se confrunta cu grave probleme de sănătate, iar în urmă cu trei luni de zile, a fost găsit inconștient în propria locuință. Regretatul artist a fost internat aproximativ două săptămâni. Benone Sinulescu a fost dus inițial într-un centru de îngrijiri paleative, însă  starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, așa că a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au pus pe picioare. 


Sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretului va fi depus la o casă mortuară pentru priveghi, după care familia și cei care l-au iubit îl vor conduce pe ultimul drum la Cimitirul Eternitatea din Capitală.


“Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, potrivit impact.ro, Elena, soția lui Benone SinulescuGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 19 noi 2021, 10:52 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience