Benone Sinulescu, planuri mari după ce trece pandemia. Ce spune artistul despre Dan Negru

Data publicării:
Benone Sinulescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, sursa foto Facebook

Benone Sinulescu așteaptă cu nerăbdare să ajungă pe scenă. Artistul are planuri pentru perioada care urmează. 

Pandemia de coronavirus i-a afectat foarte mult pe artiști, aceștia au simțit lipsa publicului și își doresc cu nerăbdare să se întoarcă pe scenă. Benone Sinulescu este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară din România și are planuri mari pentru perioada care urmează. Benone organizează o nouă ediție a Festivalului Național Concurs de Muzică Populară “Benone Sinulescu”. Evenimentul ar trebui să aibă loc în luna iubit, iar prezentatorul va fi Dan Negru. 


“În iunie cred că o să fie Festivalul. În ciuda pandemiei, îl facem, eu am vorbit deja cu domnul primar și așa a rămas, că o să fie făcut. Dan Negru nu trebuie să lipsească de la eveniment, el o să prezinte, a mai prezentat și mi-a plăcut foarte mult, nu este un mofturos și asta îmi place. Plus că știe să se descurce singur, știe ce trebuie să facă, să își facă treaba bine. Până în prezent, am pe listă cam 20 de artiști care vreau să vină să cânte la festival”, a spus Benone Sinulescu, pentru Impact.ro. 


Chiar dacă își dorește să ajungă din nou pe scenă, artistul s-a bucurat de această perioadă pe care o privit-o ca pe o oază de relaxare. Benone Sinulescu s-a odihnit mult, iar acum vine cu forțe proaspete și cu noi aspirații pe plan muzical. 


„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Nu tânjesc după scenă, chiar dacă nu mai avem voie să cântăm de un an de zile, uneori este bună și câte o pauză. După ce lucrurile își revin la normal, o să ne întoarcem cu toții pe scenă, cu forțe proaspete, sunt convins de asta. În perioada asta am avut tot felul de vizite, de la colegi de breaslă, de-ai mei, am stat de vorbă, ne-am întâlnit, și a fost totul foarte frumos. Vin la mine, că-s mai prietenos: vorbesc, râd mult și lor le place”, a mai povestit Benone Sinulescu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel