Benone Sinulescu, păgubit de hoți în miez de noapte. Artistul a povestit tot ce s-a întâmplat: ”Au rupt tot”

Data publicării:
Benone Sinulescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, sursa foto Facebook

Benone Sinulescu a povestit cum a rămas fără munca de peste un an, după ce a fost prădat de hoți.

Benone Sinulescu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. De o bucată de vreme, acesta s-a restras din lumina reflectoarelor, însă își ocupă timpul cu agricultura, producând anual  legume chiar și de peste un kilogram. Cu toate astea, artistul a avut un șoc în momentul în care a văzut cum peste noapte toată munca lui a fost disctrusă de hoți.

 Toată producția din solar i-a fost ruptă și furată. Mai mult decât atât, artistul mărturisește că știe cine se face vinovat de acest gest, însă a decis că este mai bine dacă nu l-ar trage la răspundere pentru faptele sale.

”O să am și anul acesta o producție frumoasă de roșii. Am avut anul trecut roșii de un 1,4 kg. Sunt campion, nu? Am un solar foarte frumos, dar niște bandiți, într-o vară, au intrat acolo șu au rupt tot, tot, tot. Mi-au spus niște vecini pe aici. Au smuls tot, nici nu se cunoștea că a fost acolo vreo plantă. Nu am văzut așa ceva. Și atunci am făcut o instalație de lumini, de alarmă, că atât ne mai trebuia. Noi știm cu siguranță cine a fost, mai bine îi blestemi că și-au bătut joc de... mă rog. Am și în jur de 100 de pomi fructiferi, meri, peri”, a spus Benone Sinulescu la Antena Stars.

Benone Sinulescu a mărturisit că pe lângă pasiunea pentru agricultură, el și soția sa sunt pasionați și de flori, motiv pentru care se poate lăuda cu o grădină imensă de flori.

”Eu sunt artist, ea este inginer, dar ea muncește foarte mult, este foarte pricepută, este fantastică, îi place, are mare satisfacție atunci când se duce acolo în grădină și controlează și solarul și partea liberă a naturii și nouă ne place, ce să mai vorbim. Suntem doi nebuni! Avem în spatele caselor o grădină mare și în fața lor avem tot felul de flori, tot felul de rarități. Mă rog la Dumnezeu să le meargă bine. Eu și soția mea le îngrijim, dar greul ea îl rezolvă că îi place mai mult, mai ales în grădina de legume”, a mai adăugat artistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel