Benone Sinulescu a fost transportat la Spitalul de Urgență din Arad. Ultimele informații despre starea de sănătate a artistului

Data actualizării: | Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Medicii de la Spitalul de Urgență din Arad se luptă în aceste momente să îl stabilizeze pe Benone Sinulescu. 

Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă, în cursul zilei de ieri. Potrivit declarațiilor făcute de fostul său impresar, inițial, familia artistului a refuzat să îl interneze pe acesta într-un spital de specialitate și ar fi fost dus la un centru paleativ.

Benone Sinulescu, în stare gravă. Impresar: „Se stinge fără să aibă ajutor de specialitate”

Potrivit ultimelor informații, artistul este transportat ulterior la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, acolo unde medicii se pregătesc să intervină pentru a-l stabiliza.

Lenuța Timiș, director medical al Spitalului Județean din Arad, a fost întrebată, sâmbătă după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3, cum se simte Benone Sinulescu:

„Este într-o stabilă acum, singura problemă pe care pot să o comunic este că soția dânsului, doamna Sinulescu, a solicitat să nu declarăm nimic de starea soțului dânsei!”, citează DC News.

Întrebată ulterior de Nadina Cîmpean „ne puteți spune dacă se află în afara oricărui pericol”, directorul medical a zis: „Pacientul a intrat la noi în unitatea de primiri urgențe la ora 15.55. Despre starea de sănătate, diagnostic, tratamentul care va fi administrat, deocamdată, nu pot să vă spun, atâta timp cât familia solicită să nu declarăm niciun detaliu despre el.”

„Ce pot să vă spun e că pacientul va beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale”, a concluzionat Lenuța Timiș.


Potrivit Spynews, Benone Sinulescu ar fi suferit un AVC, un accident vascular cerebral destul de grav.


Artistul se confruntă cu probleme de sănătate de mai bine de un an, însă ar fi evitat să meargă la medic și s-ar fi retras la casa sa din Arad, odată cu instalarea pandemiei. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel