Beneficiile lui Venus în Vărsător pentru fiecare ZODIE/ASCENDENT până pe 5 aprilie

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Christopher Beloch
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Christopher Beloch

Horoscop. Cum te va influența Venus?

Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Până pe 5 aprilie, Venus(planeta feminității și a iubirii) va sta în semnul Vărsătorului. Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona amoroasă, vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. 

Venus se va întâlni cu Marte și Saturn, dar va face și careu cu Uranus. Ceea ce însemnă că ne poate aduce unele beneficii neașteptate, dar pe care ne putem baza mult timp. 

Cu alte cuvinte, astrele te încurajează să abordezi într-un mod remixat toate domeniile reprezentate de Venus. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Planurile tale de viitor pot fi concretizare cu ajutorul prietenilor. Sau în cercul tău, vei primi noi persoane, mai noncomformiste care să îți aducă o nouă perspectivă asupra relațiilor. Vei participa la mai multe evenimente. 

Taur/Ascendent în Taur

Astrele te vor sprijini în zona carierei. Venus este și guvernatorul tău. Vor fi multe surprize, dar până la urmă nu va fi chiar așa de neplăcut. Îți vei da seama că schimbările te ajută să evoluezi. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nicio călătorie făcută până pe 5 aprilie nu va fi întâmplătoare. Deci fii cu ochii-n patru și cu urechile bine ciulite! Vor fi beneficii în zona educației. Vor apărea în viața ta unele persoane care te vor ghida. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

 

TAROT. Luna martie aduce un CADOU special pentru femei

Doamnele și domnișoarele, în luna martie, se vor bucura de ele. Când am deschis cărțile, am văzut o energie solară, vitalitate, sănătate. Ceea ce mă face să cred că, în mare parte, femeile încep să își conștientizeze puterea și totodată, feminitatea.

Ce cărți ne rezervă luna martie?

Am extras câteva cărți. Prima este cartea “3 de cupe” care simbolizează petrecerea, uniunea, faptul că mă înâlnesc cu prietenele mele. Este foarte posibil să existe o petrecere între prieteni, dar este și o carte a victoriei, cumva. Această carte ne transmite că nu mai contează ce a fost, nu mai contează ce s-a întâmplat, eu mă ridic de acolo și merg înainte. Este o sărbătoare. O împlinire. Poate unele femei vor absolvi în luna martie un curs, vor lua o diplomă sau vor fi avansate la locul de muncă. În ceea ce privește sufletul, cartea “3 de cupe” semnifică liniștea, fericirea, împăcarea cu tot ceea ce a fost și conștientizarea a ceea ce este. Prezentul!

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel